LG Electronics: Νέο χειρουργικό μόνιτορ υψηλής ανάλυσης 4K

  • Ρούλα Τσουλέα
LG
Το μοντέλο 32HL710S-W της LG καλύπτει το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB, διατηρεί τη φωτεινότητα σταθερή και έχει οθόνη 31,5 ιντσών.

Νέο χειρουργικό μόνιτορ υψηλής ανάλυσης 4Κ παρουσίασε η εταιρεία LG Electronics (LG), η οποία διαθέτει ευρεία σειρά προηγμένων οθονών ιατρικής απεικόνισης και αξιολόγησης.

Το χειρουργικό μόνιτορ 32HL710S-W παρέχει ακρίβεια, ευχρηστία και αξιοπιστία για χειρουργικές επεμβάσεις. Διαθέτει οθόνη 31,5 ιντσών με IPS panel, που προσφέρει άνετη παρακολούθηση εικόνων με ευρεία γωνία θέασης, για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Το μοντέλο 32HL710S-W της LG καλύπτει το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB. Υποστηρίζει το πρότυπο DICOM και έχει σχεδιαστεί για την ακριβή χρωματική αναγνώριση και αντίληψη του βάθους κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων.

Το νέο monitor της LG μπορεί επίσης να διατηρεί τη φωτεινότητα σταθερή. Αυτό επιτυγχάνεται με έναν ενσωματωμένο αισθητήρα, που μετρά προσεκτικά τις συνθήκες οπίσθιου και τοπικού φωτισμού. Στη συνέχεια βελτιστοποιεί τη σωστή φωτεινότητα για την εκάστοτε επέμβαση.

Το μόνιτορ είναι συμβατό με ιατρικές συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο HDR (π.χ. ενδοσκοπικές κάμερες). Μπορεί ακόμα να αποδώσει εικόνες με ζωηρά χρώματα, χωρίς να εξαφανίζεται το μαύρο χρώμα στις σκοτεινές περιοχές.

Παράλληλα, υποστηρίζει έως και 4PBP, PIP και θύρες επέκτασης, επιτρέποντας την παρακολούθηση πολλαπλών σημάτων από διάφορες συσκευές σε μία οθόνη.

Σε μία οθόνη

Με τις λειτουργίες κατοπτρισμού και περιστροφής, οι επαγγελματίες Υγείας μπορούν να ρυθμίσουν την χειρουργική προβολή, διευκολύνοντας τις διεργασίες εντός του χειρουργείου. Μπορούν ακόμα να επιλέξουν απεικόνιση με περιστροφή 180 μοιρών ή την κατοπτρισμένη εικόνα που θέλουν να δουν. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν σε μία οθόνη:

  • Την εικόνα του ενδοσκοπικού βίντεο από την αντίστοιχη κάμερα
  • Την απεικόνιση των ζωτικών σημείων
  • Την ακτινοσκοπική απεικόνιση

Για τη διασφάλιση της προστασίας από επαφή με αίμα ή σωματικά υγρά, τα χειρουργικά monitors της LG είναι καθοριζόμενα και ανθεκτικά στη σκόνη και στο νερό, πληρώντας τα πρότυπα IP35 και IP32.