Η AbbVie μεταξύ των πέντε εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

  • Ρούλα Τσουλέα
AbbVie
Η εταιρεία κατέκτησε την πέμπτη θέση στον διαγωνισμό Great Place to Work, στην κατηγορία των εταιρειών με 50 έως 250 εργαζομένους.

Η AbbVie αναδείχθηκε από τον Οργανισμό Great Place to Work Hellas ως μία από τις πέντε εταιρείες στην Ελλάδα με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων.

Η πέμπτη θέση στον διαγωνισμό Great Place to Work «αποδεικνύει τη δέσμευση της AbbVie στον άνθρωπο και στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που υπερβαίνει στερεότυπα και προκαταλήψεις και εστιάζει στην ευημερία και στην πρόοδο των εργαζομένων, καθώς και στην ανάπτυξη και στη διαχρονικότητα της εταιρείας», ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Η AbbVie ως μία σύγχρονη επιχείρηση αντιλαμβάνεται ότι η επένδυση σε κάθε άνθρωπο είναι απαραίτητη συνθήκη για την πρόοδο, την εξέλιξη, την καινοτομία», τονίζει. «Προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η κουλτούρα της συμπερίληψης, της ισότητας και της αναγνώρισης να διαπνέει όλον τον Οργανισμό».

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία εξηγεί ότι επενδύει σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, απορρίπτοντας τις διακρίσεις και κάθε ασυνείδητη προκατάληψη που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, εθνικότητας, ακαδημαϊκού υπόβαθρου ή φύλου.

Επιπλέον, τονίζει ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την εδραίωση της έμφυλης ισότητας. Στόχος της είναι κάθε συνεργάτης, γυναίκα και άνδρας, να νιώθει ασφάλεια και αναγνώριση της δουλειάς και της προσωπικότητάς της/του. «Στην AbbVie η πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες αποτελεί αδιαπραγμάτευτη διεργασία και ακολουθεί διαφανείς διαδικασίες στις προσλήψεις, στις προαγωγές, στην κατανομή των έργων και των ρόλων», υπογραμμίζει.

Αναφέρει ακόμα ότι επενδύει πόρους σε καινοτόμα εργαλεία για την τεκμηριωμένη και αξιοκρατική αξιολόγηση των συνεργατών, ώστε να εξελίσσονται σύμφωνα με τις δεξιότητες και τις επιθυμίες τους. Παρέχει επίσης στους συνεργάτες της υψηλά εργασιακά πρότυπα, με πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που ανοίγουν προοπτικές σταδιοδρομίας, εντός και εκτός Ελλάδας. Τέλος, υποστηρίζει συνθήκες εργασίας οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της προσωπικής και της επαγγελματικής ισορροπίας των εργαζομένων.

Σχέση που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη

Ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie συνεχάρη όλους τους εργαζομένους και τόνισε: «Η διάκριση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2022, είναι βαρύνουσας σημασίας, γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους συνεργάτες μας. Αποδεικνύει μία σχέση αμφίδρομη, μία σχέση ισχυρή που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη».

Και πρόσθεσε: «Η διάκριση μας γεμίζει ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην ευημερία και στην εξέλιξή τους. Οι συνεργάτες μας μοιράζονται σπάνιες ιδιότητες, όπως ανήσυχο πνεύμα, ισχυρό κίνητρο και μεθοδικότητα, θετική διάθεση για συνεργασία, κοινές αξίες και συναντίληψη σε θεμελιώδη θέματα. Με αυτά ως εφόδιο και χάρη στους ανθρώπους μας παράγουμε πρωτοποριακές ιδέες και ξεκλειδώνουμε δυνατότητες που εμπνέουν ελπίδα και αλλάζουν ζωές».

«Ο σεβασμός που τρέφουμε για κάθε άνθρωπο μάς ενώνει σ’ έναν κοινό στόχο. Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε και μετουσιώνουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για να μάθουμε, να ωριμάσουμε, να προοδεύσουμε, όλοι μαζί», σημείωσε ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie.

«Η πέμπτη θέση στο Best Workplaces 2022 αντικατοπτρίζει την αφοσίωση όλης της ομάδας μας και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα, να δημιουργούμε και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να είμαστε επίκαιροι και ανθεκτικοί στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Είναι η επιβράβευση της δέσμευσης όλων μας στην πρόοδο. Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας, για το ήθος, την επιμονή και τη διορατικότητά τους. Είναι η δύναμή μας για να επιμείνουμε για ένα μέλλον που αξίζει σε κάθε άνθρωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν