ΕΕΦΑΜ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο

  • Ρούλα Τσουλέα
ΕΕΦΑΜ
Ανέλαβε καθήκοντα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (ΕΕΦΑΜ). Πρόεδρος εξελέγη για δεύτερη συνεχή θητεία η κυρία Ντανιέλα Μάλο.

Τη σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου για την τριετία 2022-2024 ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (ΕΕΦΑΜ). Το νέο ΔΣ αναδείχθηκε  από την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management.

Το ΔΣ της ΕΕΦΑΜ συγκροτήθηκε σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίασή του στις 9 Μαΐου 2022, κατόπιν ψηφοφορίας. Η σύνθεσή του είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Ντανιέλα Μάλο
  • Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μπατζιόλας
  • Γενικός γραμματέας:  Παναγιώτης Κοσμαράς
  • Ταμίας: Παύλος Νικολάου
  • Τακτικά μέλη: Κωνσταντίνος Ψυχούλης, Γιάννης Ανδρουτσόπουλος, Μάνος Χριστοδουλάκης
  • Αναπληρωματικά μέλη: Κώστας Γιαμουρίδης, Νεκτάριος Μανάτος
  • Μέλη Ελεγκτική Επιτροπής:  Κώστας Σπυρόπουλος, Σοφία Σπίθα, Ηλίας Στενός

Η διασφάλιση της βέλτιστης εκπαίδευσης, της ενδυνάμωσης και της διασύνδεσης των στελεχών του κλάδου με απώτερο στόχο την ανάδειξη της αξίας τους είναι η βασική επιδίωξη του νέου ΔΣ της ΕΕΦΑΜ. Μέσω της διοργάνωσης επιμορφωτικών δράσεων και πρωτοπόρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένων στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις της εποχής, η ΕΕΦΑΜ θα συνεχίσει να συμβάλλει στην επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς και στην προαγωγή στρατηγικών συνεργασιών για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Η κυρία Ντανιέλα Μάλο, πρόεδρος του ΔΣ, δήλωσε σχετικά: «Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμα και την αποστολή της ΕΕΦΑΜ, έχοντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη των στελεχών του χώρου του Φαρμάκου και την προαγωγή του κλάδου εν γένει».

Στα επόμενα σχέδια είναι ο καθορισμός των επικεφαλής των Ομάδων Εργασίας και ο εμπλουτισμός τους. Οι Ομάδες Εργασίας θα εστιάσουν σε θέματα που απασχολούν στελέχη σε θέσεις διοίκησης επιχειρήσεων, ιατρικής, οικονομικών, ανθρώπινου δυναμικού, ρυθμιστικών υποθέσεων, επιχειρήσεων, πρόσβασης στις αγορές, εφοδιαστικής αλυσίδας, εξαγωγών κ.λπ.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν