Allergan Aesthetics: Σημαντικές διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2021

  • Ρούλα Τσουλέα
Allergan Aesthetics
Τριπλή διάκριση για μία ακόμα χρονιά για την εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο της AbbVie. Η εταιρεία βραβεύθηκε, μεταξύ άλλων, για τη συνολική προσφορά της στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευομένους.

Με ένα πλατινένιο, ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, στην απονομή των βραβείων Medical Beauty Awards 2021. H βράβευσή της έγινε για τις καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες προσώπου στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες». Επίσης για δεύτερη χρονιά απονεμήθηκε χρυσό βραβείο στην σειρά JUVÉDERM, το υπ’ αριθμόν 1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ.

Η σειρά είναι σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για όλες τις βασικές περιοχές του προσώπου. Προσφέρεται ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες. Έτσι παρέχουν εξατομικευμένα αποτελέσματα που διαρκούν 9-24 μήνες, αναλόγως με την επιλεχθείσα θεραπεία.

Τέλος, με αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη», διακρίθηκε το πρωτότυπο φαρμακευτικό σκεύασμα της Allergan Aesthetics για κοσμητική χρήση με δραστική ουσία την βοτουλινική τοξίνη τύπου Α. Η ουσία αυτή συμβάλει στην προσωρινή βελτίωση της εμφάνισης των γραμμών στο άνω μέρος του προσώπου.

Στην αιχμή των καινοτόμων επιστημονικών εξελίξεων

Ο Γιάννης Μπεσσής, Country Manager της Allergan Aesthetics, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Allergan Aesthetics εξελισσόμαστε συνεχώς και εργαζόμαστε για να προάγουμε την ορθή ιατρική πρακτική και να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της Αισθητικής Ιατρικής. Βρισκόμαστε στην αιχμή των καινοτόμων επιστημονικών εξελίξεων, με στόχο να εκπληρώνουμε με ασφάλεια τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους θεραπευομένους μας».

Και συνέχισε: «Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες υγείας, καθώς προτεραιότητά μας είναι να τους προσφέρουμε καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα και πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την ασφαλή και βέλτιστη χρήση των σκευασμάτων μας. Είμαστε ευτυχείς που η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινότητάς μας και επιβραβεύεται από έγκυρους θεσμούς όπως τα Medical Beauty Awards».