Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου FAMAR

  • Ρούλα Τσουλέα
FAMAR
Η ECM Partners Inc. όρισε τον Peter Prock νέο πρόεδρο του Δ.Σ. του ομίλου, ενώ  νέος μέλος του ΔΣ έγινε ο γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Ρεγγής

Η ECM Partners Inc, βασικός μέτοχος της FAMAR, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Peter Prock ως νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου FAMAR, κορυφαίου οργανισμού παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης και παραγωγής φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω πρόεδρος του Δ.Σ. στη FAMAR, σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την εταιρεία. Με σημαντική και εδραιωμένη παρουσία στον κλάδο των CDMOs στην Ευρώπη, η FAMAR έχει αναγνωριστεί για το ευρύ φάσμα των παραγωγικών της δυνατοτήτων, την καινοτόμο προσέγγισή της, τη δέσμευσή της στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα, καθώς και τη συνέπειά της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με το Διοικητικό Συμβούλιο και τη διοίκηση του οργανισμού, προκειμένου να υλοποιήσουμε επιτυχώς την αναπτυξιακή μας στρατηγική», δήλωσε ο κ. Peter Prock.

Ο κ. Prock χαίρει ευρείας αποδοχής στον επιχειρηματικό κόσμο, με εμπειρία σε διάφορους ρόλους στον φαρμακευτικό κλάδο. Από το 2013 έως το 2015, πριν δημιουργήσει την Albrecht, Prock & Parnters το 2016, ήταν CEO του Ομίλου Polpharma. Νωρίτερα διετέλεσε Deputy CEO της Actavis και CFO του Ομίλου Ratiopharm, πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά του από την Teva.

Ο κ. Prock ξεκίνησε την καριέρα του στη Sandoz, όπου κατείχε διεθνείς ρόλους στην Αυστρία, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Συμμετέχει επίσης στα Δ.Σ. πολλών φαρμακευτικών εταιρειών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Peter θα είναι επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της FAMAR. Ο Peter έχει εξαιρετική φήμη στον κλάδο και o ρόλος του στην προώθηση της ανάπτυξης και στη δημιουργία αξίας για όλους τους ενδιαφερόμενους θα είναι σημαντικός», δήλωσε ο κ. Σάββας Λιασής, πρόεδρος της ECM Partners Inc και Co-Managing Partner.

Νέο μέλος ΔΣ ο Κωνσταντίνος Ρεγγής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου FAMAR καλωσορίζει επίσης τον επί μακρόν αξιόπιστο συνεργάτη και CEO της FAMAR, Κωνσταντίνο Ρεγγή, ως νέο μέλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο και ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλα τα μέλη του, για να διασφαλίσουμε ότι η FAMARθα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία και θα εξακολουθεί να εκπληρώνει τις δεσμεύσεις της ως αξιόπιστος εταίρος, που εστιάζει στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα», δήλωσε ο κ. Ρεγγής.

Ο κ. Ρεγγής διαθέτει 33 χρόνια εμπειρίας σε ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους. Είναι ένα στέλεχος με υψηλές δεξιότητες και βαθιά γνώση της εταιρείας, την οποία έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτές του Chief Operating Officer και του Vice President Operations.

Ο Peter Prock και ο Κωνσταντίνος Ρεγγής αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους με άμεση ισχύ.