AbbVie: Νέα διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον στην Ελλάδα

  • Ρούλα Τσουλέα
AbbVie
Είναι η έβδομη συνεχής διάκρισή της από τον οργανισμό Great Place to Work. Κατετάγη έβδομη στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 50-250 εργαζομένους.

Σε μία από τις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας ανέδειξε την AbbVie ο οργανισμός Great Place to Work® Hellas, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 50 έως 250 εργαζομένους.

Η AbbVie κατετάγη έβδομη στη σχετική κατάταξη, επιτυγχάνοντας ταυτοχρόνως την έβδομη συνεχή διάκρισή της από τον οργανισμό. Η αξιολόγηση των εταιρειών προκύπτει από τις απαντήσεις των εργαζομένων σ’ ένα μελετημένο ερωτηματολόγιο (Trust Index©). Το ερωτηματολόγια αφορά τα προγράμματα και τις πολιτικές της εταιρείας, καθώς και τις απόψεις των εργαζομένων σε καίρια πεδία όπως:

  • Η αξιοπιστία
  • Ο σεβασμός
  • Η δικαιοσύνη
  • Η υπερηφάνεια
  • Η συντροφικότητα

Στη διάρκεια της πανδημίας, η AbbVie ενσωμάτωσε στον τρόπο εργασίας της καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο γεφύρωσε την φυσική απόσταση και διευκόλυνε την προσβασιμότητα των εργαζομένων από το σπίτι. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες προσαρμογές στους χώρους των γραφείων. Τηρήθηκαν επίσης απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς όσοι εργαζόμενοι δούλευαν στο γραφείο.

«Είμαστε μία ομάδα με έναν προορισμό, τον άνθρωπο και την καλύτερη ποιότητα ζωής του», δήλωσε ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie. Και πρόσθεσε: «Η δύναμή μας ξεκινάει από τους ανθρώπους μας, τους οποίους στηρίζουμε με πάθος και οι οποίοι νιώθοντας σιγουριά σ’ ένα περιβάλλον ασφαλές και αισιόδοξο, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για την υγεία όλων των ανθρώπων. Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε στην AbbVie και απολαμβάνουμε ίσες ευκαιρίες, σεβασμό και προοπτικές εξέλιξης. Είμαστε περήφανοι γιατί η καινοτομία, η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός στην εργασία μας συνεπάγεται μία καλύτερη ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο».