7η Εθελοντική Αιμοδοσία της ΧΑΝΘ με την υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ

  • Ρούλα Τσουλέα
ΧΑΝΘ
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ. Τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και υποστηρίζεται από 18 κοινωνικούς φορείς.

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα το έργο της ΧΑΝΘ, συμμετέχοντας στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Η δράση, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ. Τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και θα διεξαχθεί με την σύμπραξη 18 κοινωνικών φορέων.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ θα δώσει και πάλι το παρών, προσφέροντας το σύνολο των προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των εθελοντών αιμοδοτών.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας. Όπως ανακοίνωσε η ΒΙΚΟΣ, μένει πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή υποστήριξη της κοινωνίας, με έμφαση σε εθελοντικές ενέργειες, συνδράμοντας ταυτοχρόνως έμπρακτα στην επιτακτική ανάγκη συλλογής αίματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, προωθεί συστηματικά την αιμοδοσία με το σύνθημα «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν