Ζωντανά ΤΩΡΑ στο iatropedia ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος! Απαντά σε όλες τις ερωτήσεις

  • Iatropedia
Θα συνεχισθούν άραγε και μέχρι πότε οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών; Θα έχουν αποτέλεσμα οι συναντήσεις με την κυβέρνηση; Μέχρι πότε θα πληρώνουμε τα φάρμακα από την τσέπη μας; Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντά ζωντανά σήμερα μέσω του iatropedia.gr ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής Κώστας Λουράντος στη μία το μεσημέρι.

Δείτε τη ζωντανή συνέντευξη του προέδρου των φαρμακοποιών και θέστε τα δικά σας ερωτήματα εδώ.Από τις 13:00 έως τις 14:00 ο Κώστας Λουράντος θα βρίσκεται στο στούντιο του iatropedia και θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Άλλωστε οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών συνεχίζονται γι αυτό και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα συνεχίζουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους δεδομένου ότι ο κλάδος έχει κάνει άρση της πίστωσης προς το φορέα.

Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις με την κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας δεν κατέστησαν δυνατές να γεφυρώσουν το χάσμα καθώς οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ παραμένουν ενώ προστίθεται και αναδρομικό rebate (εκπτώσεις).

Το Σάββατο οι φαρμακοποιοί θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους ενώ στο μεταξύ έχουν ξεκινήσει και επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων. Ήδη συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.