ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: νοσοκόμοι ερωτοτροπούν μεταξύ τους και κακοποιούν ασθενή σε κώμα

  • Iatropedia
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε σοκάρει. Ξεπερνάει και την πιο ζοφερή και αρρωστημένη φαντασία. Δυο νοσοκόμοι που υποτίθεται ότι πρόσεχαν 98χρονη γυναίκα με εγκεφαλικό, ερωτοτροπούν μεταξύ τους, δίπλα στο κρεββάτι της, μέσα σε θάλαμο νοσοκομείου. Τα πλάνα έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ και όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν διστάζουν να “αγγίξουν” και την σε κώμα ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι 2 άνδρες, ο Russel Torralba και ο Alfredo Ruiz, αρχικά κάθονται στο πλάι του κρεβατιού της κατάκοιτης γυναίκας και αρχίζουν να ερωτοτροπούν και να χαϊδεύονται μεταξύ τους και στη συνέχεια από τα πλάνα φαίνεται να ασελγούν και στην ηλικιωμένη γυναίκα. Η οικογένεια της 98χρονης τους πλήρωνε σαν αποκλειστικούς νοσοκόμους με 1300 δολάρια το μήνα, για να προσέχουν την γυναίκα που υπέστη εγκεφαλικό.

Το μυαλό τους και οι ορμές τους όμως φαίνεται ότι ήταν αλλού…Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού η κάμερα στο θάλαμο της 98χρονης κατέγραψε καρέ καρέ τις πράξεις τους και τώρα κατηγορούνται και για κακοποίηση ηλικιωμένου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 στις 10 ελληνίδες ,θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης- τρομερές ψυχολογικές συνέπειες

τι πρέπει να κάνετε όταν τα παιδιά σας είναι θύματα ενδοσχολικής βίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν