Β. Οικονόμου για Ερρίκος Ντυνάν: «Δεν θα μείνουμε απαθείς απέναντι σε μία αδιαφανή συναλλαγή»

  • Γιάννα Σουλάκη
Ερρίκος Ντυνάν
Την προσοχή όλων των πλευρών για την εξαγορά του Ερρίκος Ντυνάν, εφιστά με δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας της Νέα Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

«Αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν, ενδέχεται από τη συναλλαγή αυτή να στοιχειοθετείται μεταξύ άλλων και το αδίκημα της απιστίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου για την επικείμενη εξαγορά του Ερρίκος Ντυνάν.

Οπως λέει χαρακτηριστικά:

«Οι κύριοι Τσίπρας και Πολάκης επανήλθαν σήμερα, με το γνωστό τους θράσος, στο θέμα του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Οργάνωσαν σύσκεψη μετά την οποία ο κ. Τσίπρας μίλησε για δήθεν “χαριστικές τροπολογίες” με τις οποίες το Ντυνάν αγοράστηκε από την Τράπεζα Πειραιώς επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρας “ξέχασε”, όμως, ότι το τίμημα τότε ήταν περίπου 120 εκατ. ευρώ, ενώ σήμερα φημολογείται ότι θα πωληθεί στο Ίδρυμα Ωνάσης για ένα μικρό κλάσμα αυτού του ποσού!

Η Νέα Δημοκρατία εφιστά την προσοχή όλων των πλευρών. Αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν, ενδέχεται από τη συναλλαγή αυτή να στοιχειοθετείται μεταξύ άλλων και το αδίκημα της απιστίας. Σε κάθε περίπτωση η παράταξή μας δεν θα παραμείνει απαθής απέναντι σε μία αδιαφανή συναλλαγή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την εξαγορά του «Ερρίκος Ντυνάν»