Β. Οικονόμου: Εικόνες ντροπής στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Οι ασθενείς που τρώνε και κοιμούνται στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "Αττικόν" θα έπρεπε να οδηγήσουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε παραίτηση! Αυτό σχολιάζει μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου,

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ο κατήφορος της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης Κυβέρνησης  δεν λέει να σταματήσει. Η δημόσια Υγεία αιμορραγεί και η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι εικόνες ντροπής  που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από το Νοσοκομείο “Αττικόν” προκαλούν κάθε Έλληνα πολίτη και προσβάλλουν την αξιοπρέπειά του.

Εκατοντάδες ασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αναγκάζονται να κοιμούνται και να τρώνε στους διαδρόμους, αφού δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι σε δωμάτιο, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους ασθενείς. Σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου θα είχε παραιτηθεί. Δυστυχώς, όμως, η λέξη «ευθιξία» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν