Το γηραιότερο άτομο στον κόσμο τρώει κάθε μέρα… μπέικον!

  • Iatropedia
Μήπως να αναθεωρήσουμε αυτά που ξέρουμε. Μήπως να αλλάξουμε και τα σοφά λόγια του λαού;... Μήπως τελικά μερικές φέτες μπέικον την ημέρα το γιατρό τον κάνουν πέρα;

Το γηραιότερο άτομο που ζει στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, η Susannah Mushatt Jones, από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, δήλωσε πρόσφατα ότι τρώει μια μερίδα μπέικον κάθε μέρα.

Η Jones, η οποία έκλεισε 116 χρόνια ζωής στις 6 Ιουλίου και στέφθηκε ταυτόχρονα ως ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο από το Guinness World Records, αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα στην διαβόητη New York Post.

Αλλά προτού τρέξετε να βάλετε δύο φέτες μπέικον στο τηγάνι μαζί με ένα αυγό, πρέπει να ξέρετε ότι η Jones πρόσθεσε επίσης πως ο πολύ καλός καθημερινός της ύπνος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν πίνει καθόλου αλκοόλ και δεν βάζει ποτέ τσιγάρο στο στόμα της, είναι οι βασικοί λόγοι για την άψογη υγεία της.

Το Διαδίκτυο, πάντως, γέμισε από… πανηγυρισμούς μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης της Susannah Mushatt Jones, με πολλούς να λένε ότι “αφού το γηραιότερο άτομο τρώει μπέικον, τότε πόσο κακό μπορεί να κάνει;”… Ας προσέχουμε όμως τη διατροφή μας. Δεν είναι τρελοί οι επιστήμονες και οι γιατροί…

http://www.livescience.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φύκια γεμάτα πρωτεΐνες και με γεύση… μπέικον!

Πέντε τροφές που πρέπει να αποφεύγετε στο πρωινό σας