Tips για να χάσετε εύκολα τα κιλά

  • Iatropedia
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν . Για αυτό καλό είναι να μην τρέχετε να χάσετε τα παραπανίσια κιλά με εξπρές δίαιτες λίγο πριν το καλοκαίρι αλλά να ξεκινήστε από την τώρα την προσπάθεια να χάσετε τα παραπανίσια κιλά. Μάθετε ποια είναι τα έξυπνα τρικ υγείας που θα θα οδηγήσουν στην απώλεια των κιλών

Σε μικρό ή μεγάλο πιάτο

Πλέον όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το να σερβίρετε το φαγητό σε μικρά πιάτα και όχι σε τεράστια δημιουργεί πιο γρήγορα την τάση του κορεσμού. Δεν είναι εξάλλου τυχαία η έκφραση που λίγο πολύ έχουμε όλοι στο υποσυνείδητό μας ότι πρέπει να φάμε όλο το φαγητό .

Χρησιμοποιώντας λοιπόν μικρότερα πιάτα βάζετε μικρότερες ποσότητες φαγητού και επομένως χορταίνεται πιο εύκολα.

Απάντηση στην πείνα είναι τα λαχανικά

Όλοι όσοι ασχολούνται με την υγιεινή διατροφή επισημαίνουν ότι η καλύτερη απάντηση στο αίσθημα της πείνας είναι η κατανάλωση περισσότερων [πράσινων λαχανικών . Έτσι όταν έχετε φάει τη μερίδα σας αλλά πεινάτε ακόμη προσπαθήστε να χορτάσετε τρώγοντας περισσότερα ωμά λαχανικά.

Προσοχή όμως στο λάδι

Μη ξεχνάτε το πρωινό

Πολυάριθμες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση πρωινού κόβει την πείνα ενώ όσοι τρώνε πρωινό χάνουν ευκολότερα τις θερμίδες που προσλαμβάνουν

Την ίδια στιγμή αν μεσολαβούν μεγάλα χρονικά διαστήματα από την τελευταία φορά που φάγατε τόση μεγαλύτερη πείνα θα νιώθετε.

πηγη http://www.webmd.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προστατέψτε την καρδιά σας με Μεσογειακή δίαιτα

Γιατί οι Ιάπωνες δεν παχαίνουν;