Τι λέει το Ιατρικό Ανακοινωθέν για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη – Στο Γενικό Κρατικό ο Βασίλης Κικίλιας

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλιας
Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης, επισκέφθηκε στις 11 το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευτέρη Μπούλια, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κ. Αλεξιάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξιάδης, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική.

Το Ιατρικό Ανακοινωθέν

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο σημειώνει τα ακόλουθα:

«Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προσήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο».

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας ευχαριστούσε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

Δείτε την ανάρτηση: