Τι απαντά η Α. Παναγιωταρέα στο Λυκούργο Λιαρόπουλο

  • Iatropedia
Απαντητική επιστολή από την καθηγήτρια, δημοσιογράφο κ. Άννα Παναγιωταρέα, έλαβε το iatropedia.gr, με αφορμή ανάρτηση , σχετικά με τον μισθό της από το Ε. Ντυνάν, απαντώντας ουσιαστικά στις δηλώσεις του καθηγητή Λυκούργου Λιαρόπουλου που μιλούσε για απίστευτους μισθούς στο νοσοκομείο:

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Θα ήταν απλό αν μου τηλεφωνούσατε. Θα σας έλεγα ότι ο κύριος στον οποίον αναφέρεστε ψεύδεται ασυστόλως. Την Τρίτη που θα γυρίσω στην Αθήνα, θα σας στείλω το εκκαθαριστικό [3.000 μεικτά]. Ο κύριος που σας έδωσε τις ψευδείς- εν γνώσει του-πληροφορίες- για μία τριμηνιαία σύμβαση εισέπραξε από το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ 70.000, όταν όλοι έχουμε να πληρωθούμε από τον Αύγουστο!

Τι έκανε στο τρίμηνο; Ύβρισε τους πάντες, απειλούσε τους πάντες, καλούσε στο αμφιθέατρο το προσωπικό για να …καταγγείλει τον κ. Μαρτίνη, και φερόταν ωσεί …προϊστάμενος του! Κρίμα, που δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση αλλά -τι πειράζει;-διατείνεται ότι είναι σύμβουλος του κ.Λοβέρδου…. μόνον που αυτό δεν το γνωρίζει ο Υπουργός! Είχε μανία προβολής ο καημένος ανέκαθεν ως στέλεχος ΠΑΣΟΚ …παραμελημένο. Άντε, ευθυμήσαμε και απόψε..»

Καλή Σαρακοστή.
Αννα Παναγιωταρέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

αποκάλυψη: μισθοί πρόκληση 18.000 ευρώ το μήνα στο Ντυνάν

αποκάλυψη: ποια είναι η γνωστή καθηγήτρια που έπαιρνε απο το Ντυνάν μηνιάτικο 8.000 ευρώ

τι απαντά ο πρόεδρος του Ντυνάν για τους μισθούς των 18.000 ευρώ