Θρίλερ με κοριτσάκι από τη Νάξο – Στην εντατική από τροχαίο και ίσως θετικό στον κορονοϊό

  • Γιάννα Σουλάκη
Παίδων
Ακόμη διερευνούν οι υγειονομικές αρχές εάν τελικά το ανήλικο κοριτσάκι από τη Νάξο, που διακομίστηκε στο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού" μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, είναι θετικό στον κορονοϊό.

Το 7χρονο κοριτσάκι υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η μητέρα της οικογένειας και να τραυματιστούν επίσης τα δύο αδελφάκια της. Η 7χρονη ήρθε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

Ωστόσο, το πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για κορονοϊό, όπως συνηθίζεται από το πρωτόκολλο COVID-19, αποδείχθηκε θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το επαναληπτικό τεστ ήταν αρνητικό, οπότε οι αρμόδιες αρχές θα επαναλάβουν για τρίτη φορά την εξέταση, ώστε να γνωρίζουν οι γιατροί, εάν το κοριτσάκι εκτός από τα σοβαρά τραύματά της από το τροχαίο, παλεύει και με τη νόσο COVID-19.

Η κατάσταση του μικρού κοριτσιού, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς, ως «κρίσιμη».