Θετική η εισήγηση των επιδημιολόγων για το άνοιγμα mall – κέντρων αισθητικής – Ανοίγει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

  • Γιάννα Σουλάκη
λιανεμπόριο
Το πολυπόθητο "ναι" πήρε το Υπουργείο Ανάπτυξης από την Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων για τα θέματα της Covid κι έτσι ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα και mall, καθώς επίσης και τα κέντρα αισθητικής. Θετική ήταν η εισήγηση και για το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη με click inside.

Από το πρωί οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ειδικοί της επιτροπής ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του Υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των mall, των κέντρων αισθητικής αλλά και το μέτρο του click inside στο λιανεμπόριο στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό και έγινε. Η επιτροπή είπε «ναι» σε όλα. Έτσι από αύριο ανοίγουν τα mall και τα Κέντρα Αισθητικής και από την Μεγάλη Δευτέρα οι αγορές με click inside στην Θεσσαλονίκη και επιπροσθέτως και στην Κοζάνη.

Η επιτροπή εξετάζει και τα μέτρα για την περίοδο του Πάσχα αλλά και το πως θα λειτουργήσει η εστίαση που ανοίγει στις 3 Μαΐου. Ανακοινώσεις για όλα αυτά θα γίνουν το απόγευμα στην ενημέρωση των έξι από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν