Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Το αργότερο ως αύριο το πόρισμα της κατεπείγουσας έρευνας

  • Γιάννα Σουλάκη
στρεπτόκοκκο
Το πόρισμα της κατεπείγουσας έρευνας που διέταξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και το οποίο θα ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 49χρονος άτυχος άνδρας αφέθηκε να φύγει από το νοσοκομείο 'Αγιος Ανδρέας" και έχασε τη ζωή του από ανακοπή αβοήθητος στον δρόμο, αναμένεται μέχρι αύριο.

Η οικογένεια του άτυχου 49χρονου άνδρα που ξεψύχησε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ ζήτησε βοήθεια μετά από έντονους πόνους στην πλάτη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του. Σύμφωνα με κάποιες πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα, η νοσηλεύτρια στην οποία ανέφερε τα συμπτώματα, του συνέστησε να επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε και δεν κάλεσε καν γιατρό για να τον εξετάσει.

Δείτε επίσης: «Άγιος Ανδρέας» Πάτρας: Κατέληξε 49χρονος από ανακοπή, ενώ του είχαν διαγνώσει ψύξη – Τι απαντά ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Οι πρώτες μαρτυρίες, πάντως, «φωτογραφίζουν» προς το παρόν μόνο τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας». Ο ίδιος ο ασθενής, υποστηρίζουν, φάνηκε να μην ανησυχεί ιδιαίτερα από τα συμπτώματα που είχε. Επίσης, όπως λένε, ο 49χρονος ήταν περιπατητικός, και έφυγε επίσης με τα πόδια, χωρίς να δείχνει σημάδια έντονου προβλήματος.

Το πόρισμα της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ώστε να δοθούν απαντήσεις και να αποδοθούν ευθύνες εάν υπάρχουν, για τον άδικο θάνατο του 49χρονου, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.