Τα συγχαρητήρια της Κατερίνας Σακελαροπούλου στις νοσηλεύτριες που μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη

  • Γιάννα Σουλάκη
Σακελαροπούλου
Δημόσια συνεχάρη τις 10 νοσηλεύτριες που μεταβαίνουν από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους στα δοκιμαζόμενα από την πανδημία του κορονοϊού νοσοκομεία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελαροπούλου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κας. Κατερίνας Σακελαροπούλου οι δέκα νοσηλεύτριες προέβησαν σε «μια υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που αξίζει τον σεβασμό όλων μας».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της στο twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρει:

«Δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, με εξειδίκευση στις ΜΕΘ, μεταβαίνουν εθελοντικά στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στη μάχη κατά της πανδημίας. Μια υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που αξίζει τον σεβασμό όλων μας»

Κικίλιας: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής…»

Να σημειωθεί  ότι τις 10 νοσηλεύτριες που προσφέρθηκαν εθελοντικά από το Ηράκλειο Κρήτης να δώσουν τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό στο πλευρό των συναδέλφων τους στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης συνεχάρη και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δήλωσε: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών».

Δείτε επίσης – Κικίλιας: 10 νοσηλεύτριες Εντατικής Θεραπείας μετακινούνται από την Κρήτη στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης