Συνεδρίαση – θρίλερ της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων – Μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης η ενημέρωση των 18:00

  • Γιάννα Σουλάκη
Επιτροπή
Μετά από 7 ώρες μαραθώνιας συνεδρίασης, οι ειδικοί επιστήμονες δεν έχουν ακόμη λάβει τις κρίσιμες αποφάσεις για τα νέα μέτρα που θα εισηγηθούν στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορονοϊού. Μεταφέρεται ακόμη και η επίσημη ενημέρωση των 6:00 μμ, για μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης - θρίλερ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας: «Επειδή η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η ενημέρωση θα ξεκινήσει όταν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ενώ οι ειδικοί κατέληξαν από νωρίς σε αποφάσεις για να μπουν σε καθεστώς αυστηρών περιορισμών πόλεις και Περιφερειακές Ενότητες, όπως η Πάτρα, η Χαλκίδα και ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης, συναντούν σημαντικές δυσκολίες για να καταλήξουν σε μέτρα για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Σημαντική δυσκολία υπάρχει με τη διαχείριση του επιδημιολογικού προβλήματος στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, καθώς κάθε μέτρο θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία.