Συνάντηση Πιερρακάκη – Ζαούτη, με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΔΥ

  • Γιάννα Σουλάκη
ΕΟΔΥ
Το πλαίσιο συνεργασίας για τον μετασχηματισμό του ΕΟΔΥ σε ένα σύγχρονο κέντρο ελέγχου και πρόληψης λοιμωδών νοσημάτων, διερεύνησαν σε σημερινή τους συνάντηση, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, με τον νέο πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη.

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε την Τρίτη 12/10 ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης, στο γραφείο του Υπουργού, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του ΕΟΔΥ σε μια νέα ψηφιακή εποχή, με βάση την επιστημονική στόχευση και τις νέες τεχνολογίες που αποτελούν βασικό εργαλείο υποδομής για κάθε μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Ο κ Πιερράκακης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ζαούτη για τη διάθεση συνεργασίας επισημαίνοντας την ανάγκη μετεξέλιξης των Οργανισμών.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ έθεσε ως προτεραιότητα, τον μετασχηματισμό του Οργανισμού στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τα πρωτόκολλα και για το λόγο αυτό ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα βρίσκονται εφεξής σε στενή συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν