Σύλλογοι ασθενών στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το πρόβλημα στέγασης στο «Ελληνικό»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μετά τη συνάντηση της προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Μαράκα Βασιλικής, και του προέδρου του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ‘’Victor Artant – ΝΙΚΗ’’, Σμπράου Ευαγγέλου, με το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων έθεσαν στον κ. Παυλόπουλο το εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αφορά στη μελλοντική στέγαση των δύο κοινωνικών φορέων που εκπροσωπούν οι οποίοι εδρεύουν εντός του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη λεπτομερή ανάλυση εκ μέρους της κ. Μαράκα και του κ. Σμπράου, έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να παρέμβει και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους ώστε να εξευρεθεί μόνιμη λύση στο παραπάνω πρόβλημα καθησυχάζοντας με τον τρόπο αυτό τους προέδρους των δύο φορέων.

Όπως σχολιάζουν από τους δύο συλλόγους, «μετά τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με το σύνολο σχεδόν της πολιτειακής, πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας είναι αναγκαίο να γίνει μία σημαντική προσπάθεια και από τα ΜΜΕ ώστε το θέμα αυτό να τύχει δημοσίευσης και προβολής ώστε τα λόγια να μετουσιωθούν σε πράξεις».