Στο Νοσοκομείο ‘Αγιος Δημήτριος συστήνουν σύλλογο για να μαζέψουν σεντόνια και υλικά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Δεν έχουν σεντόνια, δεν έχουν υλικά, δεν έχουν ηλεκτρικές συσκευές, γενικά δεν έχουν τίποτα... Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι συστήνουν Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου "Άγιος Δημήτριος" για να αγοράζουν ό,τι χρειάζονται για τις ανάγκες των ασθενών και των εργαζομένων ουσιαστικά με ...έρανο!

Οι εργαζόμενοι αγόρασαν ήδη πλυντήρια πιάτων, αγόρασαν ψυγεία για τα φάρμακα των ασθενών και αγόρασαν μπογιές και έβαψαν χώρους του νοσοκομείου, ενώ τοποθέτησαν και νέα χερούλια σε βοηθητικά κάγκελα στην είσοδο καθώς τα προηγούμενα είχαν φθαρεί επικίνδυνα…

Στις 17 Μαρτίου στη 1 μ κάνουν συγκέντρωση στο νοσοκομείο ώστε να αναφερθούν τα προβλήματα και να ζητήσουν -όχι χρήματα- αλλά είδη πρώτης ανάγκης και εθελοντική εργασία για να στηριχτεί το ίδρυμα.

Ετοιμάζονται εξάλλου να αγοράσουν και στολές τραπεζοκόμων και νοσηλευτών καθώς είχαν να αγοραστούν 5 χρόνια τουλάχιστον από το νοσοκομείο και οι άνθρωποι κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους σε άσχημη κατάσταση.

Το ακούσαμε και αυτό. Όποιος έχει καινούργια σεντόνια και μαξιλαροθήκες να χαρίσει, ας σπεύσει στον «Άγιο Δημήτριο» Θεσσαλονίκης!