Στο Αττικόν ο Ρουπακιώτης! Υποβάλλεται σε επέμβαση λόγω αιματώματος

  • Iatropedia
Στο Αττικό Νοσοκομείο ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης ο οποίος υποβάλλεται σε επέμβαση λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο.

Στο Νοσοκομείο Αττικόν βρίσκεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο υπουργός Δικαιοσύνης μεταφέρθηκε το πρωί για τις πρώτες εξετάσεις στο Αιγινήτειο ενώ αμέσως μετά διακομίσθηκε στο Αττικόν. Ο κ.Ρουπακιώτης υποβάλλεται σε επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος στον εγκέφαλο, αιμάτωμα το οποίο είναι υποσκληρίδιο. Γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκεται εξωτερικά του εγκεφάλου μεταξύ των μηνίγγων και πιέζει το εσωτερικό του. Αποτέλεσμα είναι ανάλογα με την έκταση και την πίσεη που ασκεί να κρίνεται η σοβαρότητά του.

Γι αυτό άλλωστε και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί για την πορεία της επέμβασης και επισημαίνουν ότι σε λίγες ημέρες θα έχει αποθεραπευθεί. Ωστόσο διατηρούν και μία επιφυλακτικότητα για το τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι εμφάνιζε έντονες ημικρανίες, πρόβλημα που παρουσίασε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Αττικόν αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: τι είναι το υποσκληρίδιο αιμάτωμα – τι μπορεί να προκαλέσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν