Στις κάλπες σήμερα οι γιατροί! Εκλέγουν νέο προεδρείο. Πως θα ψηφίσουν

  • Iatropedia
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά προκειμένου να εκλέξουν νέο προεδρείο αλλά και εκπρόσωπο στην Ομοσπονδία τους. Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί και πως θα ψηφίσουν

Διεξάγονται σήμερα σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής οι εκλογές της ΕΙΝΑΠ για την ανάδειξη ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην ΟΕΝΓΕ.

Οι εκλογές θα γίνουν σε όλα τα νοσοκομεία. Κάθε νοσοκομείο θα είναι και εκλογικό τμήμα, όπου ψηφίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου αυτού και των τυχόν Κέντρων Υγείας που ανήκουν σ’ αυτό.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 π.μ. και κλείνουν στις 16.30 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νοσοκομειακοί γιατροί, ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι κάθε κατηγορίας, πλην πανεπιστημιακών και στρατιωτικών γιατρών. Οι επικουρικοί, οι αλλοδαποί υπότροφοι και οι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης γιατροί των νοσοκομείων του ΙΚΑ που εργάζονται σε νοσοκομεία του ΕΣΥ ψηφίζουν κανονικά.

Εκτός από το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ εκλέγονται και αντιπρόσωποι της Ένωσης στην ΟΕΝΓΕ. Για την ΕΙΝΑΠ οι γιατροί ψηφίζουν με οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφό, για την ΟΕΝΓΕ με το ασφαλιστικό βιβλιάριο.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές δε θα συμμετάσχει ως υποψήφιος ο επί σειρά ετών πρόεδρος Στάθης

Τσούκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατροί προς Λυκουρέντζο: «Κινδυνεύουμε μέσα στα νοσοκομεία. Πάρτε μέτρα»!

Σαμαρας: Λύστε τώρα τα προβλήματα με τις εντατικές!

Τι μπορεί να πάθει ένα παιδί που βλέπει συνέχεια τηλεόραση;

Απλές τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες και τους φόβους μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν