Στην «αντεπίθεση» η Λίνα Νικολοπούλου – Ο Π. Πολάκης απαντά μέσω facebook

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μηνυτήρια αναφορά κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε η κυρία Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. Σε αυτήν αναφέρει ότι τελέστηκε το έγκλημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος και ότι από το ΥΥΚΑ παρουσιάζουν συμπεριφορά «συμμορίας».

Η κ. Νικολοπούλου κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι δόλια απένταξε έργο που είχε αναλάβει εταιρεία της από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ, με μοναδική επιδίωξη να πληγούν η ίδια και ο σύζυγός της, Γιάννης Στουρνάρας.

«Έδρασαν ως μια συμμορία που ενήργησε με δόλο, με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, μέσω εμού της ιδίας, και ενώ γνώριζαν πως η πράξη τους αυτή είναι κακούργημα και ζημιώνει βάναυσα το Δημόσιο», αναφέρει στην επιστολή της η κ. Νικολοπούλου.

Υποστηρίζει μάλιστα πως η στάση του υπουργείου και του ΚΕΕΛΠΝΟ προκάλεσε ζημία τουλάχιστον 3 εκατομμυρίων ευρώ στο κράτος.

Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ήρθε όπως συνηθίζει, από το  facebook:

«Ήθελε να φάει κι άλλο αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο η κυρία του αρχιτραπεζίτη», αναφέρει ο κ. Πολάκης, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «πλησιάζει η άσκηση των διώξεων» για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν