Στιγμές συγκίνησης εν πτήση για γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο του μαστού: Χειροκρότησε όλο το αεροπλάνο

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
του μαστού
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες. Κάθε χρόνο, αλλάζει τη ζωή τόσο των ασθενών που αντιμετωπίζουν την πρόκληση να τον νικήσουν, όσο και των κοντινών τους ανθρώπων. Η στιγμή που ένας ασθενής μαθαίνει ότι απαλλάχτηκε από καρκίνο είναι πολύ συναισθηματική και συγκινητική.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Reddit, μια γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο του μαστού βίωσε μια ιδιαίτερα συγκινητική και ευχάριστη έκπληξη εν πτήση. Ο χρήστης του Reddit u/bendubberley_ έγραψε δίπλα στο βίντεο: “Αυτή η επιβάτιδα σε μια πτήση εκπλήσσεται από τον πιλότο και πλήρωμα της καμπίνας που ανακοινώνουν ότι είναι νίκησε τον καρκίνο”.

Το βίντεο ξεκινά με τον πιλότο του αεροπλάνου να ανακοινώνει: «Θα ήθελα να πω ένα ειδικό καλωσόρισμα σε έναν ξεχωριστό επιβάτη στη σημερινή πτήση». Προσθέτει ότι έχουν μια επιβάτιδα που «κατευθύνεται στη Χαβάη σήμερα για να γιορτάσει τη νίκη της επί του καρκίνου του μαστού στο τελευταίο στάδιο”.

Όταν η ίδια η γυναίκα, Jyrl Oldham, συνειδητοποίησε ότι η ανακοίνωση αφορά αυτήν, ξεχειλίζει με δάκρυα. Όλοι στο αεροπλάνο αρχίζουν να επευφημούν και να χειροκροτούν τη γενναιότητα και τη δύναμή της.

Ο πιλότος συνεχίζει, “Πολέμησε γενναία και τώρα είναι απαλλαγμένη από καρκίνο” και ζητά από όλους να την συγχαρούν με ένα χειροκρότημα. Και προσθέτει, «Εδώ στο σημερινό περιβάλλον, είναι απλώς ξεχωριστό το ότι μπορούμε να μοιραστούμε αυτόν τον ανθρώπινο δεσμό για να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Όλοι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια εκεί έξω».

Η Jyrl φαίνεται να λάμπει από χαρά και δάκρυα καθώς όλοι γύρω της χειροκροτούσαν τη νίκη της.

Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2021 ενώ ήταν έγκυος. Η Valeri Jones, μια φίλη της, εξήγησε ότι ξεκίνησε τις θεραπείες για τον καρκίνο αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας και όταν κηρύχθηκε απαλλαγμένη από καρκίνο, ήταν ένα κατόρθωμα που έπρεπε να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Πήγαν για διακοπές μαζί με μια ακόμα φίλη της, όταν ο σύζυγός της κανόνισε μια ειδική ανακοίνωση στο αεροπλάνο.

Πριν από το ταξίδι, ο σύζυγος της Jyrl έστειλε ένα email στην αεροπορική εταιρεία και στη συνέχεια τύπωσε ένα σημείωμα για την αεροσυνοδό. Η φίλη της εξήγησε: «Η Jyrl, η οποία είναι και η ίδια πρώην πιλότος, λάτρεψε την ανακοίνωση και ενθουσιάστηκε με την αντίδραση από όλους τους επιβάτες του αεροπλάνου. Ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Πηγές: https://scoop.upworthy.com, https://eu.usatoday.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φλεγμονώδης καρκίνος του μαστού: Τα συμπτώματα που πρέπει να προσέχετε

ΕΕ: Τι αλλάζει στο τσεκάπ για τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου και άλλων όγκων

Καρκίνος του μαστού: Τα ογκίδια δεν είναι το μοναδικό σημάδι – Τι εξάνθημα μπορεί να δείτε