Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού εισήχθη ο Γιάννης Πλακιωτάκης

  • Γιάννα Σουλάκη
Πλακιωτάκης
Επιδείνωση στην υγεία του εμφάνισε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στον Ευαγγελισμό, καθώς έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, κ. Πλακιωτάκης είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) το περασμένο Σάββατο. Σήμερα, όμως, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και οι γιατροί αποφάσισαν να τον εισάγουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Προς το παρόν δεν έχει μπει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, όμως, η κατάστασή του επέβαλε την εισαγωγή του στη ΜΕΘ, για καλύτερη παρακολούθηση των τιμών του οξυγόνου.

Την ανακοίνωση της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, έκανε ο ίδιος ο κύριος Πλακιωτάκης μέσω social media. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», έγραψε ο υπουργός Ναυτιλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από το υπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώθηκε ότι ο κ. Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στην Covid-19 σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ αμέσως μετά το αποτέλεσμα τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.