Στα όρια οι σχέσεις των φαρμακοποιών με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

  • Iatropedia
Τα μένεα πνέουν οι φαρμακοποιοί για τον απερχόμενο υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος μιλώντας χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή και συγκεκριμένα στον Real FM, ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι οι φαρμακοποιοί δεν πρέπει να παραπονούνται καθώς έχουν πληρωθεί και για τις εκτελεσμένες συνταγές ...Απριλίου!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

«Μας τρόλαρε ανελέητα ο υπουργός Υγείας με δηλώσεις του στον Real FM όταν αναφερόμενος στα φαρμακεία είπε ότι αφού έχουμε πληρωθεί τον Απρίλιο δεν έχουμε πρόβλημα!! Ενημερωτικά και μόνο να πούμε ότι για το μήνα που διανύουμε θα έπρεπε να δρομολογείται η πληρωμή του Ιουλίου όπως ορίζει η σύμβαση, η δε προηγούμενη κυβέρνηση άφησε τις πληρωμές στο τρίμηνο».

Αυτό αναφέρουν σε σχόλιό τους στο farmakopoioi.blogspot.gr ενώ και τα σχόλια σε προσωπικό επίπεδο είναι όπως είναι αναμενόμενο…φαρμακερά για τον κ. Κουρουμπλή.

Όπως μάλιστα αναφέρουν πιο κάτω στο σχόλιό τους, «τώρα γιατί πρέπει να πανηγυρίζουμε που πρέπει να μαντέψουμε πότε θα πληρωθεί ο Μάιος μόνο ο υπουργός μπορεί να μας το εξηγήσει…».

Και καταλήγουν με το ερώτημα «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα τα έφτιαχνε όλα στην Υγεία το μόνο που πρόλαβε σε 7 μήνες ήταν να πάει ένα μήνα πίσω τις πληρωμές! Ή μήπως χάσανε το μέτρημα εκεί στην Κουμουνδούρου;»…