Σπάει ο πάγος Άδωνι-Βορίδη! Οι μεσολαβητές και οι εντολές από Μαξίμου

  • Iatropedia
Ότι μετά τον ανασχηματισμό οι δύο πρώην κολλητοί Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια για το υπουργείο Υγείας, είναι λίγο πολύ γνωστό, έστω κι αν επισήμως το αρνούνται.

Από μηνύματα sms μέχρι παρασκηνιακές συζητήσεις μεταξύ των δύο πρώην κολλητών αλλά και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στο φως της δημοσιότητας.

Πολλές από τις πληροφορίες διαψεύστηκαν από τον Άδωνι Γεωργιάδη έστω κι αν η πικρία του για την απομάκρυνση του από την οδό Αριστοτέλους αποτελεί ένα γεγονός. Άλλωστε ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τη συμπεριφορά του τις πρώτες ημέρες μετά τις αλλαγές αλλά και για την αρχική του άρνηση να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Βέβαια η συγνώμη προφανώς δεν ήρθε τυχαία.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr ο πρωθυπουργός αφού κάλμαρε τον τέως υπουργός Υγείας για την απομάκρυνση του, ζήτησε να πέσουν και οι τόνοι.

Τόνοι που είχαν ανέβει επικινδύνως μεταξύ του πρώην και του νυν υπουργού Υγείας.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα μετά τον ανασχηματισμό και μάλιστα διέκοψαν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους κάτι που συνήθιζαν τα τελευταία χρόνια καθώς τα τηλέφωνα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν.

Όμως τόσο η παρέμβαση Σαμαρά όσο και άλλων φίλων των δύο ανδρών έκαναν τον Άδωνι Γεωργιάδη να καμφθεί.

Παρότι όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι το …ποτάμι δε γυρίζει πίσω και η φιλία τους δε θα επανέλθει ποτέ στο ίδιο σημείο, ο τέως υπουργός Υγείας συνευρέθηκε με τον Μάκη Βορίδη την Κυριακή στη βάφτιση της μικρής κόρης του κ.Βορίδη.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Άδωνις υπάκουσε στις εντολές Σαμαρά για να πέσουν οι τόνοι και σε ένδειξη καλής θέλησης παραβρέθηκε στην εκκλησία.

Βέβαια παρέστη μόνος χωρίς τη σύζυγο του, καθώς η Ευγενία Μανωλίδου συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης όπερας που έγινε στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νοσοκομειακοί γιατροί κατά Βορίδη-Άδωνι: Από τους ασθενείς δε ζητάτε συγνώμη!

Τι θα αλλάξει ο Βορίδης στην αξιολόγηση στο ΕΣΥ! Συνάντηση με εργαζόμενους

Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα κατά Βορίδη! Θα πάνε για κινητοποιήσεις;

Παρατείνονται οι συμβάσεις των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ! Όλη η ρύθμιση