Σωματείο Εργαζομένων Σισμανόγλειου: Συκοφαντικά ψέματα από ΠΟΕΔΗΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"Συκοφαντικά ψεύδη' που πλήττουν την αξιοπιστία των εργαζομένων αλλά και τη δημόσια υγεία, χαρακτηρίζουν από το Σωματείο εργαζομένων σε "Σισμανόγλειο" και "Αμαλία Φλέμινγκ", τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τα ληγμένα υλικά.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των μελών του Σωματείου:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η ΠΟΕΔΗΝ με το Δελτίο Τύπου της με Αρ. Πρωτ. 60/13.3.18 που αφορά τη χρησιμοποίηση ληγμένου υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού από εργαζομένους του Νοσοκομείου Σισμανόγλειο με κίνδυνο τη ζωή των ασθενών, υπερέβει τα εσκαμμένα.

Εξαπολύοντας συκοφαντικά ψεύδη εναντίον των εργαζομένων και των ασθενών, πλήττει σοβαρά την αξιοπιστία της Δημόσιας Υγείας και των Δημόσιων Λειτουργών της.

Σε ό,τι αφορά στο μεμονωμένο γεγονός σε τμήμα του Νοσοκομείου, πράγματι υπήρξε καταγγελία εργαζομένου για ληγμένα υλικά και βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Πριν την ολοκλήρωση της ΕΔΕ η έκφραση οποιασδήποτε υποκειμενικής άποψης από θεσμικούς ή συνδικαλιστικούς φορείς οδηγεί μόνο σε εντυπώσεις, προκαλεί αυτοματισμό μεταξύ των εργαζομένων, ανησυχία, φόβο και ανασφάλεια στους ασθενείς και είναι «βούτυρο στο ψωμί» όλων αυτών που δίνουν τη Δημόσια Υγεία βορά στα συμφέροντα ιδιωτών μεγαλοκαρχαριών.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Σισμανογλείου Νοσοκομείου ζητά:

Την απόσυρση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης που βασίζεται σε ανώνυμες καταγγελίες, πριν το πόρισμα της ΕΔΕ. Την πλήρη διαλεύκανση χωρίς κανένα ίχνος συγκάλυψης από τους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν