Σοκ στο πανελλήνιο από τα επιδόματα σε παιδόφιλους!

  • Iatropedia
Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη που δίνει επιδόματα …αναπηρίας σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς, τραβεστί, πυρομανείς και επιδειξίες. Μετά το σάλο που προκλήθηκε η κυβέρνηση επανεξετάζει το ζήτημα.

Στην Ελλάδα του 2012 έγινε και αυτό. Το υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να προστατεύσει κάθε λογής …προβληματικές προσωπικότητες δίνοντας και τα απαραίτητα επιδόματα αναπηρίας.

Ειδικότερα, την ώρα που η κυβέρνηση μειώνει τα επιδόματα ακόμη και σε μεταμοσχευμένους, παραχωρεί οικονομικό βοήθημα για κοινωνική προστασία σε άτομα που παρουσιάζουν προβλήματα προσωπικότητας όπως παιδοφιλία, κλεπτομανία, επιδειξιμανία κ.λ.π.

Αυτά τα απίστευτα αποκαλύπτονται από ΦΕΚ που δημοσιεύεται, όπου μεταξύ άλλων ατόμων με ειδικές ανάγκες που δικαιούνται κοινωνικών προνομίων και κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 25 έως 35%, έχουν περιληφθεί και άτομα των οποίων η συμπεριφορά όχι μόνο παραβατική είναι για την ελληνική κοινωνία και νομοθεσία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κακουργηματική.

Ωστόσο το Υπουργείο Εργασίας φροντίζει ακόμη και να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς, φτηνότερο τιμολόγιο της ΔΕΗ αλλά ακόμη και δωρεάν εισιτήρια σε …παιδικές παραστάσεις.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το υπουργείο Εργασίας επανεξετάζει το ζήτημα όπως δήλωσε και ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

κόβουν και τα επιδόματα στους ασθενείς του AIDS

μολύνονται με AIDS για να πάρουν επίδομα

ψαλιδίζουν τις παροχές σε 35 μεταμοσχευμένα βρέφη