Σοκ και θλίψη στον χώρο της Υγείας: Γιος του Θεόδωρου Γιάνναρου ο νεαρός που αυτοκτόνησε στο μετρό

  • Iatropedia
Τραγικό τέλος είχε το δεύτερο από τα τρία αγόρια του γνωστού για το έργο και την προσφορά του διοικητή στο ΓΝΑ "Ελπίς"... Το iatropedia απευθύνει τα θερμότατα συλλυπητήριά του και εύχεται καλή δύναμη στους οικείους του.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Γιος του διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρου Γιάνναρου, ήταν ο 26χρονος νεαρός άνδρας που έφυγε από την ζωή πέφτονατς την Παρασκευή στις ράγες του μετρό στον σταθμό της Ακρόπολη.

Ο Πάτρικ ήταν ο δεύτερος από τα τρία αγόρια του κ. Γιάνναρου και, σύμφωνα με τον ίδιο, έπασχε από κατάθλιψη, ενώ πρόσφατα έχασε και την εργασία του…

«Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ»…Αυτό είναι το μήνυμα του πατέρα που έμεινε πίσω να θρηνεί προς τον γιο που επέλεξε να φύγει πρόωρα, μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό διοικητή του νοσοκομείου της Αθήνας. Ο 26χρονος που έπεσε χθες στο μετρό της Ακρόπολης ήταν ο γιος του και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει την συμφορά που βρήκε την οικογένειά του!

Μέσα από τη σελίδα του στο facebook, ο διοικητής, αποχαιρετά το γιο του που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα και ραγίζει καρδιές!