Σοκ: Έβαλε αγγελία στο Facebook για να βρει φάρμακα για τον καρκίνο!

  • Iatropedia
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια νεαρή γυναίκα από το Βόλο η οποία επί σειρά ημερών έψαχνε ένα φάρμακο χημειοθεραπείας για τον καρκινοπαθή αδερφό της και αναγκάστηκε να κάνει ακόμη και ανάρτηση στο Facebook για να το βρει. Διαβάστε την περιπέτειά της.

Η ιστορία θα μπορούσε να αποτελεί απλά ένα μυθιστόρημα τρόμου. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής η κ.Τσουκαλά που κατάγεται από το Βόλο έψαχνε απεγνωσμένα να βρει φάρμακα χημειοθεραπείας για τον αδερφό της που πάσχει από λέμφωμα Χότσκινς.

Ωστόσο το φάρμακο παρότι νοσοκομειακό το οποίο όμως διατίθεται και στα ιδιωτικά φαρμακεία, δεν βρίσκονταν πουθενά.

Έπειτα από παρότρυνση των θεραπόντων ιατρών του Λαϊκού Νοσοκομείου η γυναίκα άρχισε να ψάχνει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα για το πολύτιμο σκεύασμα το οποίο κοστίζει μόλις 3,75 ευρώ.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των φαρμακοποιών, το φάρμακο παρουσίαζε έλλειψη γι αυτό και δεν μπορούσε να το βρει πουθενά. Κατόρθωσε τελικά να βρει τα σωτήρια 117 φιαλίδια, φθάνοντας ακόμη και στη Γερμανία με τη βοήθεια Έλληνα γιατρού.

Όμως λίγο αργότερα το σχήμα της χημειοθεραπείας για τον αδερφό της κ.Τσουκαλά άλλαξε και ο Γολγοθάς της ξεκίνησε και πάλι. Μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες στο να βρει και το νέο σκεύασμα οδηγήθηκε στο να βάλει αγγελία ακόμη και στο Facebook μήπως και κάποιος μπορέσει να τη βοηθήσει να βρει το νέο θεραπευτικό σχήμα.

Ελλάδα σε εποχή μνημονίου…