ΣΟΚ: 5 «πελάτες» των ιερόδουλων με Aids μολύνθηκαν με τον ιό!

  • Iatropedia
Τρόμο προκαλεί ακόμη και στους αρμόδιους του υπουργείου Υγείας η αποκάλυψη ότι μόλις στις πρώτες 100 εξετάσεις που έκανε το ΚΕΕΛΠΝΟ σε άνδρες που είχαν έρθει σε επαφή με τις ιερόδουλες που ήταν οροθετικές, απεδείχθη ότι 5 είχαν κολλήσει τη νόσο. Δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για Aids στον ιδιωτικό τομέα από όπου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη πόσοι είναι φορείς.

Την αποκάλυψη ότι ήδη μολύνθηκαν οι πρώτοι «πελάτες» των ιερόδουλων έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος όπως είπε εκτελεί χρέη υπηρεσιακού υπουργού Υγείας. Και να σκεφτεί κανείς ότι από το ΚΕΕΛΠΝΟ εξετάσθηκαν μόλις 100 και οι υπόλοιποι πελάτες σπεύδουν στον ιδιωτικό τομέα.

Πάντως στο ΚΕΕΛΠΝΟ 6000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον ιδιωτικό τομέα δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για το Aids τις τελευταίες ημέρες, όπως σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, γεγονός που αποδεικνύει ότι αμέτρητοι άνδρες έκαναν σεξ με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη.

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στις εκδιδόμενες γυναίκες που εντοπίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες φθάνουν τα 29 καθώς μόλις χθες βρέθηκαν άλλες 5 μολυσμένες. Από αυτές οι 28 εκδίδονταν στο δρόμο και μία Ρωσίδα σε οίκο ανοχής.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα αποσύρθηκαν από τις παράνομες πιάτσες του έρωτα οι Ελληνίδες και οι ξένες ιερόδουλες και πλέον στο δρόμο βρίσκονται μόνο οι χρήστριες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και οι «πελάτες» των εκδιδόμενων γυναικών όταν κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους.