Συνεχίζεται η κατάληψη στο υπουργείο Υγείας

  • Iatropedia
Για δεύτερη μέρα βρίσκεται υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, με αφορμή εφεδρείες και περικοπές.

Άγνωστο παραμένει πότε θα σταματήσουν την κατάληψη τους οι υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας καθώς μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Νίκο Πολύζο, δε φαίνεται να πήραν τις απαντήσεις που επιθυμούσαν.

Οι 1100 και πλέον υπάλληλοι του υπουργείου ξεκίνησαν κατάληψη του κεντρικού κτιρίου στην οδό Αριστοτέλους από την Τρίτη, διαμαρτυρόμενοι για τις εφεδρείες και τις περικοπές. Ο κ.Πολύζος τους διαβεβαίωσε πάντως από την πλευρά του ότι δεν έχουν συνταχθεί κατάλογοι με ονόματα εργαζομένων που θα μπουν σε εφεδρεία, παρ αυτά οι υπάλληλοι παραμένουν δύσπιστοι και σκοπεύουν να συνεχίσουν την κατάληψή τους.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι ενώ να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των καταλήψεων οι υπάλληλοι δεν εργάζονται με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν και οι υπηρεσίες του υπουργείου