Συνεχίζεται η κατάληψη στο υπουργείο Υγείας

Για δεύτερη μέρα βρίσκεται υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, με αφορμή εφεδρείες και περικοπές.

Άγνωστο παραμένει πότε θα σταματήσουν την κατάληψη τους οι υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας καθώς μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Νίκο Πολύζο, δε φαίνεται να πήραν τις απαντήσεις που επιθυμούσαν.

Οι 1100 και πλέον υπάλληλοι του υπουργείου ξεκίνησαν κατάληψη του κεντρικού κτιρίου στην οδό Αριστοτέλους από την Τρίτη, διαμαρτυρόμενοι για τις εφεδρείες και τις περικοπές. Ο κ.Πολύζος τους διαβεβαίωσε πάντως από την πλευρά του ότι δεν έχουν συνταχθεί κατάλογοι με ονόματα εργαζομένων που θα μπουν σε εφεδρεία, παρ αυτά οι υπάλληλοι παραμένουν δύσπιστοι και σκοπεύουν να συνεχίσουν την κατάληψή τους.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι ενώ να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των καταλήψεων οι υπάλληλοι δεν εργάζονται με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν και οι υπηρεσίες του υπουργείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν