Σε σπειρομέτρηση θα υποβληθεί στη ΔΕΘ ο Βασίλης Κικίλιας

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλιας
Στο stand του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) και κατά την διάρκεια της έναρξη της ΔΕΘ ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, θα υποβληθεί πρώτος σε μέτρηση της αναπνοής (σπιρομέτρηση) εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα σπιρομετρήσεων Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ).

Στο πλαίσιο της Αντικαπνιστικής Εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, θα γίνει το «ζωντανό παράδειγμα» του μηνύματος για «Καθαρή Αναπνοή». Το Σάββατο στις 2:30μμ, θα υποβληθεί πρώτος σε μέτρηση της αναπνοής (σπιρομέτρηση), εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα σπιρομετρήσεων που έχει ήδη εξαγγείλει η Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ) να πραγματοποιήσει σε πάνω από 60 σημεία της χώρας για το προσεχές τρίμηνο.

Με βασικό σύνθημα «Δεν καπνίΖΩ» και με ενεργή παρουσία καθ΄όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος θα βρίσκεται από τις 17:00-20:00 στο stand του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 15, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος και κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ Σπιρομετρήσεις, σε όσους το επιθυμούν .

Το πρόγραμμα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΝΘΕ κ. Ηρακλή Τιτόπουλο « θα ξεκινήσει μέσα Σεπτεμβρίου σε πόλεις της Β. Ελλάδος, σε προγραμματισμένες ημερομηνίες και εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της εταιρείας προς την κοινωνία σε συνεργασία με δήμους και νοσηλευτικά ιδρύματα».

Προγραμματισμένες Ημερομηνίες Σπιρομετρήσεων της ΕΝΘΕ

Σεπτέμβριος

Δευ-16/09, ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜΑ

Τρι-17/09, ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ / ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΔΡΑΜΑΣ

Τετ-18/09, ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ / ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Πεμ-19/09, ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ / ΟΛΥΝΘΟΣ – ΟΡΜΥΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Παρ-20/09, ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ / ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

Δευ-23/09, ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ / ΗΜΑΘΙΑ

Τρι-24/09, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ / ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΗ

Τετ-25/09, ΚΑΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ

Πεμ-26/09, ΚΑΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Παρ-27/09, ΚΑΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Δευτ-30/09 ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν