Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ)

  • Γιάννα Σουλάκη
ΙΣΑ
Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), παρουσία των μελών του Δ.Σ και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, των εργαζομένων και των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Την Πέμπτη 9/1 ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία του Συλλόγου.Ο πρόεδρος Γ. Πατούλης και τα μέλη του Δ.Σ του ΙΣΑ, δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν τη μάχη για τον ιατρικό κόσμο, τον ασθενή και τη δημόσια υγεία. Επίσης ευχαρίστησαν το προσωπικό, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ιατρών της Αθήνας.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

« Ο ΙΣΑ ανταποκρίθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η κοινωνία των πολιτών όσο και ο ιατρικός κόσμος, σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της Ελλάδας, σε μια ιστορική διαδρομή 94 ετών που μας κάνει υπερήφανους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά τον αγώνα, για τα δίκαια αιτήματα του ιατρικού κόσμου, διατηρώντας δυνατή τη φωνή των ιατρών της Αθήνας, τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό και επιστημονικό. Ο ΙΣΑ πρωτοστατεί και στους τρείς αυτούς τομείς και θα συνεχίσει εξίσου δυναμικά αυτή τη χρονιά».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: