Πρωτοβουλία αγάπης των εργαζομένων της ΜΟTOR OIL

Την αγκαλιά τους για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξαν οι εργαζόμενοι των Διυλιστηρίων της Motor Oil, οι οποίοι με ειλικρινή ευαισθησία και διάθεση προσφοράς, επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά.

Το Σωματείο των Εργαζομένων Διυλιστηρίων  της Motor Oil υποδέχθηκε η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία τους ευχαρίστησε για αυτή την πρωτοβουλία αγάπης και τους τίμησε με το «Μετάλλιο του Υποστηρικτή της ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Με συγκινεί το  γεγονός ότι δεν είναι πρώτη φορά που βρίσκεστε στο πλευρό μας.  Είμαι πολύ υπερήφανη για την αγάπη και την ευαισθησία που δείχνετε.  Εύχομαι σε όλους τους εργαζομένους των Διυλιστηρίων της Motor Oil «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα» και «Χρόνια Πολλά» γεμάτα υγεία και αγάπη.  Ο Θεός να σας ανταποδώσει το κάθε καλό που κάνετε για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στο Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων Διυλιστηρίων  της Motor Oil.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil, κύριος Δημήτρης Κανελλόπουλος τόνισε τη σημασία της στήριξης των παιδιών με καρκίνο.  «Δεν υπάρχουν λόγια να πούμε πόσο σπουδαία είναι αυτή η δραστηριότητα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και πάνω από όλα πόσο σπουδαία είναι η προσφορά της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.  Είναι πραγματικά πολύ τιμητικό για τους ανθρώπους του Διυλιστηρίου αυτό που αποφάσισαν να κάνουν, να έρθουν στην Ογκολογική Μονάδα και να προσφέρουν δώρα στα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κανελλόπουλος.

Εκπροσωπώντας όλους τους εργαζομένους, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Διυλιστηρίων Motor Oil κύριος Κωνσταντίνος Τριπικέλης μίλησε για την μεγάλη σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ»: « Αυτά που βλέπουμε εδώ δεν περιγράφονται με λόγια, γιατί υπάρχουν έργα. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι θεόσταλτο και πραγματικά αισθανόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.  Κυρία Βαρδινογιάννη, σας συγχαίρουμε για το έργο σας».

Παρουσίες

Παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου κύριος Μιχάλης Μποζίκης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Βάιας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Κωνσταντίνος Τσιλεδάκης, η Ειδική Γραμματέας Αγγελική Γκίκα και τα Μέλη Παναγιώτης Κολτσίδης και Παναγιώτης Τσόκος.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της κοινωνικής της προσφοράς, οι εργαζόμενοι των Διυλιστηρίων της Motor Oil προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη μια εικόνα των Αγίων Θεοδώρων, όπου βρίσκεται και η έδρα των Διυλιστηρίων, καθώς και μια εικόνα της Παναγίας, οι οποίες, όπως δεσμεύτηκε η κυρία Βαρδινογιάννη, θα είναι οι πρώτες εικόνες που θα τοποθετηθούν στο υπό ανέγερση εκκλησάκι της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

Αμέσως μετά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επισκέφθηκαν όλες τις κλινικές της Μονάδας προσφέροντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς, που αυτές τις γιορτινές ημέρες νοσηλεύονται.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν