Προσλήψεις στο ΕΣΥ με σφραγίδα Μητσοτάκη!

  • Iatropedia
Το πράσινο φως για την πρόσληψη 400 γιατρούς και 100 νοσηλευτών έως το τέλος του χρόνου και επιπλέον άλλων 500 γιατρών και 300 νοσηλευτών το πρώτο εξάμηνο του 2014 έδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Τι προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προσληφθέντων θα διοχετευθεί στα ογκολογικά νοσοκομεία αν και όπως παραδέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πάλι δεν είναι αρκετό, ώστε να μηδενιστούν οι χρόνοι αναμονής.

Ακόμη, θα προκηρύσσεται μια επιπλέον θέση ιατρού στο ΕΣΥ, για κάθε θέση που θα μειώνεται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Ταυτοχρόνως, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξοπλιστούν τα νοσοκομεία της χώρας με σύγχρονο εξοπλισμό για τα ογκολογικά νοσήματα, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία συμφωνία του υπουργείου Υγείας με ίδρυμα που θα τον παραχωρήσει.

Όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής αν με τη διαδικασία της μεταρρύθμισης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας προκύψει ιατρικό προσωπικό που δεν θα χρειαστεί (διαθεσιμότητα), για κάθε θέση γιατρού που θα μειώνεται από εκεί, θα προκηρύσσεται μία επιπλέον θέση στο ΕΣΥ.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης, εκτός από την διάθεση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για τον σύγχρονο εξοπλισμό, προανήγγειλε συμφωνία με ίδρυμα το οποίο θα παραχωρήσει τεχνολογικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η λίστα του…Σίντλερ στον ΕΟΠΥΥ! Έτοιμοι οι κατάλογοι με τις απολύσεις-λουκέτα

ΕΟΠΥΥ: Εξωσωματική μόνο για λίγες! Ποιες αποκλείονται από την αποζημίωση

Αιχμές Άδωνι κατά ΣΥΡΙΖΑ για διαφημιστικά προνόμια φαρμάκων στο σταθμό του!

Νέες κόντρες στα νοσοκομεία για το αίμα της Χρυσής Αυγής! Όλο το παρασκήνιο