Προς λουκέτο το Κέντρο Υγείας Περιστερίου;

  • Iatropedia
Με δανεικούς γιατρούς και προσωπικό λειτουργεί το τελευταίο διάστημα το Κέντρο Υγείας του Περιστερίου όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο Αττικόν με συνέπεια να υπάρχει φόβος ότι τελικά θα μπει λουκέτο.

Ειδικότερα όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων στο Αττικόν, από χθες 17 Απριλίου 2013 έληξαν οι συμβάσεις των νοσηλευτών και των γιατρών του Κέντρου Υγείας Περιστερίου αλλά «το Υπουργείο Υγείας όχι μόνο δεν τις ανανεώνει αλλά στήνει μια ολόκληρη επιχείρηση εξαπάτησης του λαού της περιοχής».

Συγκεκριμένα το Κέντρο Υγείας συνεχίζει να λειτουργεί αλλά με …δανεικούς εργαζόμενους καθώς όπως λέει το Σωματείο, μεταφέρουν για 3 με 4 ώρες καθημερινά νοσηλευτές και γιατρούς από το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο.

Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι το Αττικόν είναι ήδη βεβαρημένο καθώς ξεχειλίζει από ράντζα και το προσωπικό του δεν επαρκεί για να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου δηλώνουν «αλληλέγγυοι με το λαό του Περιστερίου και τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας» και συμπληρώνουν: «Το Κέντρο Υγείας πρέπει και θα μείνει ανοιχτό, χωρίς τις παράνομες και τις επικίνδυνες για το ΕΣΥ μετακινήσεις προσωπικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπλόκο Μανιτάκη στο Λυκουρέντζο! Πως κόπηκαν οι προσλήψεις στα νοσοκομεία

Οι προμηθευτές …αυτορυθμίζονται! Κανόνες για υπερτιμολογήσεις, διαφάνεια, σπατάλη

Νέες απαιτήσεις τρόικας για τα φάρμακα! Τι θα κάνει το υπουργείο Υγείας

Ήσασταν μέσα στο χειρουργείο όταν γεννήθηκε το παιδί σας;

Τι να κάνουμε εάν το παιδί μας καταπιεί απορρυπαντικό ή βενζίνη;

Εσείς βάζετε γάλα στον καφέ σας; Ξανασκεφτείτε το