Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για δράστη δολοφονίας: «Αμετανόητος εμφανίζεται στην Ψυχιατρική Κλινική»

  • Iatropedia newsroom
«Την ήθελα μόνο δική μου» είπε στους γιατρούς ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Αμετανόητος φαίνεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γαννάκος ο 39χρονος είπε στους γιατρούς πως «ήθελε μόνο δική του» την 28χρονη που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους.

Ο δράστης μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε -μετά από παράκληση του ιδίου- με το ασθενοφόρο στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς», όμως το τραύμα ήταν επιπόλαιο.

Εκεί επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, καθώς εκεί παρακολουθούσε στο παρελθόν πρόγραμμα απεξάρτησης, αφού είχε ιστορικό χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι γιατροί δεν διαπίστωσαν ψυχιατρικό πρόβλημα και πήρε ο 39χρονος πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (04/04/2024).

«Διέγνωσαν από την αρχή ότι δεν έχει πρόβλημα ψυχιατρικό… Θέλει να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο για να εγκλειστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι στη φυλακή! Είναι εγκληματικό να συμβεί… Χρησιμοποιούν πολλοί φυλακισμένοι αυτή την οδό. Έλεος, έως εδώ», τόνισε ο κ. Γιαννάκος στην εκπομπή Live News.