Πρόεδρος διοικητικών υπαλλήλων ΕΕΣ: Ανοίξτε τους λογαριασμούς μου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Νικόλαου Πανταζόπουλου ο οποίος είναι πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων ΕΕΣ και του οποίου εμπλέχθηκε το όνομα στα θέματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν από τον κ. Ανδρέα Μαρτίνη. Ο κ. Παναζόπουλος κατέθεσε επιστολή στο προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και ζητεί να ανοίξουν τους τραπεζιτικούς λογαριασμούς του για να αποδειχτεί η συκοφαντία την οποία υπέστη.

Όπως αναφέρει, «προς απάντηση σε όλους τους συκοφάντες και αποκατάσταση της αληθείας, που κάποιοι με κάθε τίμημα αποκρύπτουν και διαστρεβλώνουν, με σκοπό να σπιλώνουν την τιμή και υπολήψεις ανθρώπων, σας γνωρίζω ότι ήδη με επιστολή μου προς την  ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1997 – 2014, έχω θέσει στη διάθεση της τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου, το άνοιγμα των οποίων και ζήτησα, ώστε να αποδειχθούν ποιοι είναι οι ψεύτες και οι διεφθαρμένοι που όλα αυτά τα έτη λυμαίνονταν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό».

Και συνεχίζει σχολιάζοντας: «Αποτελεί μονόδρομο για την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψης μου, η άμεση προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη κατά του συκοφάντη μου, όσο και αν δεν τον αγγίζει, καθώς είναι ήδη υπόδικος για πολύ πιο σοβαρά αδικήματα. Κάθε προσπάθεια σε βάρος μου, για σπίλωση της συνδικαλιστικής και αγωνιστικής δράσης μου υπέρ των εργαζομένων και του Ε.Ε.Σ. επί δεκαεπτά συναπτά έτη, δεν θα μείνει αναπάντητη και θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος».

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του κ. Πανταζόπουλου:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1997 – 2014.

Κύριε Πρόεδρε,

Κατά την εξέταση του μάρτυρος κ. Ανδρέα Μαρτίνη ενώπιον της Επιτροπής σας την 20-6-2017, υπήρξε αναφορά στο πρόσωπό μου από πλευράς του ως συνδικαλιστή κ. Πανταζόπουλου, αναφορά η οποία τυγχάνει συκοφαντική, ψευδής και εν γνώσει της αναληθείας του μάρτυρος, ιδιαιτέρως προσβλητική, αφήνοντας υπαινιγμούς για ύποπτες οικονομικές συναλλαγές.

Προς αποκατάσταση της αληθείας και πλήρους διάψευσης και αντίκρουσης των συκοφαντικών ισχυρισμών του μάρτυρος, θέτω στη διάθεση Σας, τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και τα οικονομικά μου στοιχεία, όπου και θα προκύψει μετά το άνοιγμά τους, ότι δεν έχω κανένα άλλο εισόδημα πλην του μισθού μου και όποιων τυχόν εισοδημάτων εκ των ακινήτων της συζύγου μου, που διαχειρίζομαι με σύνεση και διαφάνεια, προκειμένου να διαπιστώσετε τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του μάρτυρος.

Στη διάθεση σας για κάθε τυχόν διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Πανταζόπουλος