Που εξαφανίστηκαν οι ξένες ιερόδουλες τα τελευταία 24ωρα;

  • Iatropedia
Κυρίως Ελληνίδες είναι οι ιερόδουλες που εξετάζονται από το ΚΕΕΛΠΝΟ τις τελευταίες ημέρες και εντοπίζονται τελικά να είναι οροθετικές. Που πήγαν οι αλλοδαπές εκδιδόμενες γυναίκες της Αθήνας;

Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο τις τελευταίες ημέρες στήθηκε μια «επιχείρηση» από τους προαγωγούς, εξαφάνισης των αλλοδαπών ιερόδουλων που εκδίδονται παράνομα στη χώρα μας στις πιάτσες της Αθήνας.

Μετά τους αλλεπάλληλους ελέγχους των τελευταίων εβδομάδων του ΚΕΕΛΠΝΟ στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, φαίνεται ότι …έπεσε σύρμα και οι προαγωγοί φρόντισαν να κρύψουν τις ιερόδουλες που τους επέφεραν χιλιάδες ευρώ.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας: «αποσύρθηκαν από τις παράνομες πιάτσες οι αλλοδαπές ιερόδουλες και έτσι στο δρόμο βρίσκονται πλέον μόνο οι χρήστριες ναρκωτικών που αναζητούν τη δόση τους».

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι σχεδόν το 80 με 90% όσων οροθετικών εντοπίζονται είναι πια Ελληνίδες και χρήστριες ενδοφλέβιων ουσιών.

Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που φαίνεται πως δρουν ακόμη ανενόχλητοι καθώς είναι ενδεικτικό ότι ο πρώτος οίκος ανοχής που σφραγίστηκε όταν βρέθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ η πρώτη Ρωσίδα με Aids, άνοιξε και πάλι με περισσή …άνεση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επέρριψε ευθύνες στο Δήμο της Αθήνας που δε φρόντισε να λάβει όλα τα μέτρα.