Πολιτική πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ δια χειρός υπουργού Υγείας

  • Iatropedia
Τις πολιτικές του βλέψεις αλλά και τη δική του πολιτική πλατφόρμα παρουσίασε την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε μια κατάμεστη από πολιτικούς του φίλους αίθουσα το ΕΒΕΑ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε να αλλάξει άμεσα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες μάλιστα όπως είπε, ώστε να μπορεί το κόμμα να προχωρήσει και να υπάρξει ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμων πολιτικών.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, υπό φυσιολογικές συνθήκες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ήταν κορυφαία στην Ευρώπη σε ποιότητα, ελέω συνθηκών όμως…

Δε δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τα «θετικά στοιχεία της κυβένησης», αφού όπως υπογράμμισε «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τακτοποίησε προβλήματα 35 ετών σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα ενώ ανέλαβε πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για να μην πτωχεύσει η χώρα».

Ο υπουργός Υγείας …ανακάλυψε δε και τη θετική πλευρά του μνημονίου, τονίζοντας πως ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως υπάρχει ενοποίηση του υπουργείου Υγείας με τους κλάδους υγείας (σ.σ.: ανήκαν στο υπουργείο Εργασίας.)

Για τα θέματα της οικονομίας, πρότεινε να εκπονηθεί άμεσα πενταετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε θαρραλέα τη συμβολή του κ. Λοβέρδου για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.