ΠΟΕΔΗΝ: Υπό κατάρρευση το Νοσοκομείο Νίκαιας – Κινδυνεύει νοσηλεύτρια που καθαιρέθηκε

  • Ρούλα Τσουλέα
ΠΟΕΔΗΝ Νοσοκομείο Νίκαιας
Υπό κατάρρευση το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Χαροπαλεύει νοσηλεύτρια που καθαιρέθηκε παράνομα με κομματικά ρουσφετολογικά κριτήρια. Κατσαρίδες επελαύνουν στο νοσοκομείο.

Υπό κατάρρευση βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Και κατηγορεί τον διοικητή του νοσοκομείου πως όχι μόνο δεν κάνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση, αλλά προχωρά και σε παράνομες καθαιρέσεις υπηρεσιακών στελεχών με κομματικά ρουσφετολογικά κριτήρια, που σε μία περίπτωση είχαν σοβαρές επιπτώσεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κατσαρίδες κυκλοφορούν στους νιπτήρες των Παθολογικών Κλινικών, οι τοίχοι ξεφτίζουν και τα παράθυρα σκουριάζουν στον χρόνο. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, όμως, αντί να ασχολείται με τα αληθινά προβλήματα του νοσοκομείου δημιουργεί και άλλα.

ΠΟΕΔΗΝ Νοσοκομείο Νίκαιας

Εξαιτίας των πρακτικών που υιοθετεί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία μιας νοσηλεύτριας που καθαιρέθηκε για κομματικούς λόγους, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Η γυναίκα ήταν Υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Ωστόσο ο διοικητής την υποβίβασε σε απλή υπάλληλο στην αρχή και ύστερα σε  Προϊσταμένη τμήματος, σύμφωνα με την καταγγελία.

«Η συνάδελφος δεν άντεξε. Μία εβδομάδα μετά έπαθε εγκεφαλικό και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ. «Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από προϊσταμένους, διοικήσεις και υφισταμένους. Ντροπή. Λίγη τσίπα».

Το κυλικείο

Η ΠΟΕΔΗΝ κατηγορεί ακόμα τον διοικητή του νοσοκομείου ότι παρά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις παρανομίες στο κυλικείο του, εκείνος δεν έχει λάβει κανένα μέτρο.

«Μήνυση κατά παντός υπευθύνου» κατέθεσε ο Διοικητής του Γεν. Κρ. Νίκαιας για το σκάνδαλο με το κυλικείο

«Ο κυλικειάρχης απέστειλε εξώδικο στην ΠΟΕΔΗΝ και μας απειλεί με μηνύσεις», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της. «Πώς υπερασπίζεται ο κος Γεωργόπουλος τα συμφέροντα του Δημοσίου σε σχέση με το κυλικείο; Με την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα. Δεν κάνει απολύτως τίποτα για να πάρει πίσω το Νοσοκομείο τα οφειλόμενα από τον κυλικειάρχη 350.000 ευρώ από ενοίκια. Ακόμη και τώρα ο κυλικειάρχης κλέβει το ηλεκτρικό ρεύμα από το Νοσοκομείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν