ΠΟΕΔΗΝ προς Νεφελούδη: «Να επισκεφθείς οφθαλμίατρο….»

  • Γιάννα Σουλάκη
ΠΟΕΔΗΝ
Απάντηση, σε ανάρτηση στα social media του γεν. γραμμ. του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη δίνει η ΠΟΕΔΗΝ: " Ο κ. Νεφελούδης καλό είναι να επισκεφθεί οφθαλμίατρο εάν είδε μόνο 10 εργαζόμενους στη συγκέντρωση".

Σύμφωνα με την ανάρτηση του γεν.γραμμ. του Υπουργείου Εργασίας στο facebook, η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Υπουργείο Εργασίας ήταν «κακοστημένη θεατρική παράσταση με fake αίτημα», ενώ οι εργαζόμενοι που ήταν απέξω δεν ξεπερνούσαν τους 15. » Ο κος Νεφελούδης καλό είναι να επισκεφθεί οφθαλμίατρο εάν είδε μόνο 10 εργαζόμενους στη συγκέντρωση», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, οι εκπρόσωποι της οποίας επιχείρησαν μάταια και σήμερα να συναντηθούν με την Υπουργό Εργασίας ‘Εφη Αχτσιόγλου.

«Η ΠΟΕΔΗΝ δεν διεκδικεί να δει τον κο Νεφελούδη διορισμένο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας με παχυλό μισθό. Την Υπουργό Εργασίας ζητάει να συναντήσει. Κι από το υπουργείο τον βρήκαμε…στο facebook!», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Νεφελούδη

Ο γεν.γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Κακοστημένη θεατρική παράσταση από την πλευρά του Γιαννακού της ΠΟΕΔΗΝ με fake αίτημα. Επειδή λέει ο ΕΦΚΑ είναι πλέον αρμόδιος για την απονομή των συντάξεων για όλους τους Έλληνες και αυτούς του Δημοσίου, θεώρησε ότι το Υπουργείο Εργασίας είναι αρμόδιο για τον καθορισμό των Βαρέων και Ανθυγιεινών για τα νοσοκομεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με την έννοια αυτή του έχει εξηγηθεί από μένα προσωπικά ότι δεν έχουμε κάτι για να συζητήσουμε. Αυτός ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει ή λέει όπως πάντα ψέμματα και επιμένει. Σήμερα λοιπόν έστησε μια κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση, αποκλείοντας (15 άνθρωποι όλοι και όλοι) τις εισόδους του Υπουργείου, απαγορεύοντας στους εργαζόμενους, με τσαμπουκά και αχαρακτήριστο οίστρο να μπούν μέσα. Να σημειώσω ότι οι κάμερες ήταν παραπάνω από την παρέα του Πινόκιο- Γιαννακού. Αυτό που είπα και δημόσια στην ΕΡΤ και το ξαναλέω, επειδή πια είμαστε ψυλλιασμένοι, είναι ότι μου κάνει εντύπωση πως και γιατί ο Γιαννακός άρχισε να ενδιαφέρεται για το Υπουργείο Εργασίας, αποτελεί σύμπτωση το ότι άρχισε να ενδιαφέρεται αμέσως μόλις το Υπουργείο και η Υπουργός ανακοινώσαμε ότι τα φιλαράκια του Πινόκιο – Γιαννακού ξέχασαν να εισπράξουν από τις φαρμακευτικές 241 εκ€; Μήπως, λέω μήπως, τον έστειλαν για τραμπουκισμό και ξέπλυμα; Για να το σκεφτούμε λίγο. Κατά τα άλλα μιλάμε για συνδικαλιστικό κίνημα…»

Η απάντηση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Για τον κο Νεφελούδη είπαμε ότι ξεμύτισε από τα κατεβασμένα κάγκελα του Υπουργείου Εργασίας 14 Μαρτίου 2019 και δεσμεύτηκε για συνάντηση με την κα Αχτσιόγλου την οποία θα έκλεινε την επόμενη ημέρα. Πέρασαν 15 ημέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει: «Η ένταξη στα ΒΑΕ είναι δίκαιο αίτημα και συνταγματική υποχρέωση της κυβέρνησης. Θα επανέλθουμε. Θέλει δεν θέλει θα μας δει η Υπουργός. Δεν μπορούν οι Νοσηλευτές και άλλοι Επαγγελματίες Υγείας να εργάζονται 67 ετών. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Στη διάθεσή του το βιβλίο της ΠΟΕΔΗΝ για την περικοπή των συντάξεων με το Νόμο Κατρούγκαλο», καταλήγουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Δείτε την ανάρτηση του γεν.γραμματέα Α.Νεφελούδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΟΕΔΗΝ: Έστησαν μπλόκα σε κρυφές και φανερές πόρτες του Υπουργείου Εργασίας και Εσωτερικών