ΠΟΕΔΗΝ: Περιμέναμε τον Πολάκη στον «Άγιο Ανδρέα» και εκείνος πάει στη ΓΑΔΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ΠΟΕΔΗΝ στηλιτεύει σήμερα τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα και σχολιάζει την στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας -λίγο ως πολύ- σε όλα τα θέματα που αφορούν το ΕΣΥ...

Διαβάστε παρακάτω την τοποθέτηση της ΠΟΕΔΗΝ:

Άλλα ντ’ άλλων Πολάκης στο facebook

Αλλού περιμέναμε τον κο Πολάκη σήμερα και αλλού μας βγήκε. Τον περιμέναμε στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Πατρών όπως είχε προαναγγείλει, όπου οι εργαζόμενοι του ετοιμάσανε «θερμή» υποδοχή στα εγκαίνια του νέου κτιρίου το οποίο προσπαθεί να οικειοποιηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ είναι έργο που έτρεξαν άλλοι με προγράμματα ΕΣΠΑ. Παρεδόθη με μεγάλη καθυστέρηση και θα στεγάσει 25 κλίνες από τις 50 που διέθετε το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών το οποίο καταργείται.

Ξεκίνησαν ήδη οι διακομιδές πνευμονολογικών περιστατικών της Δυτικής Ελλάδος στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ. Ο κος Πολάκης μας ανακοίνωσε μέσω facebook ότι θα βρεθεί στη ΓΑΔΑ, προφανώς στην παράδοση κλεμμένων ιατρικών μηχανημάτων των Νοσοκομείων.

Θέλουμε να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης των κλεμμένων ιατρικών μηχανημάτων (ενδοσκόπια) και την παράδοσή τους σε Νοσοκομεία από τα οποία εκλάπησαν. Ελπίζουμε να είναι όλα τα κλεμμένα  και σε καλή κατάσταση (λειτουργικά). Εάν ο κος Πολάκης αισθάνεται ότι συνέβαλε στην εξιχνίαση της υπόθεσης (με τι ρόλο;) συγχαρητήρια και στον κο Πολάκη. Απ’ ότι γνωρίζουμε όμως την Ελληνική Αστυνομία περισσότερο από τον κο Πολάκη την βοήθησαν παρακείμενα κτίρια των Νοσοκομείων που διέθεταν συστήματα ασφαλείας. Τα κλεμμένα ενδοσκόπια αγοράστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού από τα Δημόσια Νοσοκομεία και είναι άκρως απαραίτητα καθ’ ότι επί εποχής Πολάκη τα Νοσοκομεία δεν διαθέτουν ούτε ένα ευρώ για αγορά νέων καθώς επίσης και για συντήρηση και επισκευή των υπαρχόντων.

Στις λίστες αναμονής δεν ταλαιπωρείται ο κος Πολάκης αλλά οι ασθενείς.

Εν αντιθέσει με την Ελληνική Αστυνομία ο κος Πολάκης δεν κάνει καλά τη δουλειά που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός.

Τα Νοσοκομεία είναι ξέφραγο αμπέλι λόγω έλλειψης φυλάκων και ανύπαρκτων μέτρων φύλαξης (κλειδαριές, πόρτες και παράθυρα ασφαλείας, συναγερμοί κλπ) αυτό συμβαίνει γιατί ο κος Πολάκης μείωσε τα χρήματα στους κωδικούς των προϋπολογισμών των Νοσοκομείων για την ασφάλεια και την Τεχνική Υποστήριξη. Καθημερινές είναι οι κλοπές στα Νοσοκομεία και οι βιαιοπραγίες σε βάρος προσωπικού και ασθενών λόγω έλλειψης φύλαξης. Ο κος Πολάκης φυλάει το ΚΕΕΛΠΝΟ σαν αστακό και όχι τα Νοσοκομεία.

Ασφαλώς και θα ανταποκριθούμε στην πρόσκληση Πολάκη σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό (μόνο ο ίδιος μπορεί να την κανονίσει) προκειμένου να συζητήσουμε τα μείζονα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας.

Αντί για πιπέρι μαζί μας θα κρατάμε στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης που επιβεβαιώνουν την μείωση του μόνιμου προσωπικού των Νοσοκομείων κατά 7.200 υπαλλήλους επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τις οφειλές των Νοσοκομείων προς τρίτους που υπερβαίνουν το 1 δις ευρώ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                            ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν