ΠΟΕΔΗΝ: Καρατόμηση 7 προϊσταμένων νοσηλευτών στη Νίκαια από τον «διπλοθεσίτη – Διοικητή»

Νέα καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για καρατόμηση-μετακίνηση 7 προϊσταμένων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας από τον "διπλοθεσίτη-Διοικητή", όπως λένε οι εργαζόμενοι, των νοσοκομείων Νίκαιας και Ερυθρού Σταυρού, κ. Ευθύμη Γεωργόπουλο.

Ο "διπλοθεσίτης" Διοικητής, όπως χαρακτηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ τον Ευθύμη Γεωργόπουλο, καθώς διοικεί δύο νοσοκομεία, της Νίκαιας και του Ερυθρού Σταυρού, τοποθετήθηκε για να κάνει εκκαθαρίσεις, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: "Ο Διπλοθεσίτης Διοικητής των Νοσοκομείων Νίκαιας και Ερυθρού Σταυρού διαφορετικής Υγειονομικής Περιφέρειας (όλα γίνονται με την Κυβέρνηση Σύριζα), δεν άργησε να αποκαλύψει το λόγο που επιλέχθηκε να διοικήσει και το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Είχε δώσει εξάλλου τα διαπιστευτήρια. Ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία, κάνει στο Νοσοκομείο Νίκαιας ότι ακριβώς έκανε στο Νοσοκομείο ΕΕΣ. Εγκαθιδρύει το Κομματικό Κράτος του Σύριζα και δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια στα στελέχη προκειμένου να εξασφαλίσει ΟΜΕΡΤΑ για όλα όσα έγιναν στο Νοσοκομείο επί των ημερών του Διοικητή με τα πλαστά πτυχία.

Εν μία νυκτί μετακινεί και καρατομεί παράνομα (Ν. 4369/2016) 7 Προϊσταμένους Νοσηλευτικής Υπηρεσίας χωρίς να γνωρίζει καν τα ονόματά τους. Χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν την άριστη υπηρεσιακή απόδοση που έχουν. Μετακινεί με ρουσφετολογικά και κομματικά κριτήρια και άλλους υπαλλήλους που ούτε εξ όψεως δεν έχει αντικρύσει".

Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τον υπουργό Υγείας "να σταματήσει στη Νίκαια αυτόν τον κατήφορο Πολάκη και του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου" και υπενθυμίζει ότι στο Νοσοκομείο της Νίκαιας δούλευε επί σειρά ετών ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης:  «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων θα απαντήσουμε δυναμικά.

Δείτε την απόφαση του Διοικητή για τις μετακινήσεις/καθαιρέσεις προσωπικού που καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ:

διοικητής Νίκαιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΟΕΔΗΝ: Διαμαρτυρία για την απόλυση καθαριστριών από νοσοκομεία και τον «υπερδιοικητή» Νίκαιας- Ερυθρού

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν