ΠΟΕΔΗΝ για νοσοκομείο Αμαλιάδας: Κλείνουν ΚΑΙ τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία!

  • Γιάννα Σουλάκη
Νοσοκομείο Αμαλιάδας
Μετά την αναστολή λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής, αναστέλλεται με εντολή Διοικητή και η λειτουργία των Εξωτερικών Τακτικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, λόγω μείωσης του ιατρικού προσωπικού, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Κλείνουν και τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία με εντολή Διοικητή, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε αναστείλει τη λειτουργία της και η παθολογική κλινική. Τραγική είναι η αποστελέχωση του νοσοκομείου Αμαλιάδας, όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ο πρόεδρος της οποίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, σχολιάζει σκωπτικά: «Ο τελευταίος γιατρός να κλείσει την πόρτα του Νοσοκομείου»

Δείτε επίσης – Κλείνει η παθολογική κλινική στο νοσοκομείο Αμαλιάδας λόγω έλλειψης γιατρών

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Ακυρώνονται τα κλεισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία

Κλεισμένα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία ακυρώθηκαν, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι. Τώρα οι ασθενείς είναι αναγκασμένοι να αναζητούσουν νέα ραντεβού στο νοσοκομείο του Πύργου:

«Ποιος σκέφτεται την ταλαιπωρία τους;» τονίζουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα το έγγραφο με τη σχετική απόφαση του Διοικητή του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Δείτε το έγγραφο

Η ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει στροφή της στάσης και συμπεριφοράς των Διοικητών των νοσοκομείων, οι οποίοι «εύκολα τώρα», όπως αναφέρουν, «βγάζουν στη φόρα τα προβλήματα των νοσοκομείων». Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Οι Διοικητές των Νοσοκομείων βγάζουν εύκολα τώρα «στη φόρα» τα προβλήματα των Νοσοκομείων. Μέχρι τις εκλογές τα κρύβανε. Μάλιστα, όταν τα αναδείκνυε η ΠΟΕΔΗΝ «έβγαιναν εν χορώ» Διοικητές Νοσοκομείων – ΥΠΕ – Υπουργοί Υγείας και μας κατακεραύνωναν ότι λέμε ψέματα. Τώρα μετά τις εκλογές οι Διοικητές στα πλαίσια της «ανώμαλης μετάβασης» βγάζουν στο φως τα προβλήματα που υποτίθεται έλυσαν έως τις εκλογές».